Ramen blinderen

Ramen Blinderen

Het geeft uw auto een sportieve uitstraling. Bij Interlinie brengen we high-end raamfolie zo aan dat het klopt tot in detail. Strak, professioneel en zwart afgewerkt. Het resultaat is bijna niet te onderscheiden van privacy glas uit de fabriek. Blinderen is ook nog eens functioneel: het geeft meer privacy en weert warmte uit de auto. 

Functionaliteit van privacy glas

Privacy glas is een ander woord voor blinderen en geeft de functionaliteit ervan goed weer. Glas tinten draait namelijk niet alleen om de sportieve look, maar helpt u ook bij:

 • Privacy: handig wanneer u dure goederen vervoert
 • Beter zicht bij laagstaande zon en tegenliggers
 • Houdt de auto koel
 • Minder kans op sterren en scheuren
 • Beschermt het interieur tegen verkleuring

 

Image
Image
Productinformatie
Functioneel in gebruik
Sportieve, strakke uitstraling
Geschikt voor alle voertuigen
Voldoet aan de wet- en regelgeving
Specialist in professioneel blinderen
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Welke ramen zijn geschikt om te blinderen?
  Alle ramen. U kunt ervoor kiezen alle ramen van uw wagen te blinderen of gedeeltelijk. Interlinie voorziet u graag van advies. 
 • Wat zijn de kosten van ramen blinderen?
  Dat is per personenauto verschillend. Prijs is afhankelijk van de grootte van het ruit, het aantal ruiten en het soort folie. Vraag snel een offerte aan, u krijgt binnen 48 uur een prijsopgave. 
 • Hoe lang gaan geblindeerde ramen mee?
  De raamfolie gaat levenslang mee als er zorgvuldig mee om wordt gegaan.

Ook interessant voor u

Magneetstickers zijn heel geschikt voor tijdelijke promotie. Zoekt u permanente bestickering? Ontdek dan de belettering voor auto’s, vrachtwagens of trailers. Andere klanten die kiezen voor magneetstickers kijken ook naar spandoeken, sponsorborden en vlaggen, banieren en masten.

Vraag direct een offerte aan

Staat er binnenkort een promoactie op de planning? Interlinie helpt u graag met het bedenken en uitvoeren van passende magneetstickers. Wees welkom op ons kantoor in Sneek. Liever eerst een idee van wat magneetstickers kosten? Vraag direct een offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Voertuig reclame

Bouw en vastgoed

Projectbord

In opdracht van Greyd! hebben wij dit prachtige projectbord gerealiseerd nabij het centrum van Sneek. Een projectbord is het ideale middel om mensen te informeren over uw project.

Promotie

Lichtreclame

De gevel van Miedema Accountants aan het Martiniplein in Sneek is zichtbaar gemaakt door middel van lichtreclame van doosletters. Vanuit het hartje van Sneek biedt Miedema accountants een breed pakket aan diensten voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ze bieden praktische oplossingen en een helder advies. Kortom Miedema Accountants zet uw zaak in beweging!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.