Gereedschap stickers

Met gereedschap stickers is uw gereedschap direct en overal herkenbaar. Beplak uw werkmateriaal met stickers in uw eigen stijl. Interlinie maakt krasvaste stickers die lang mooi blijven en niet loslaten. Geschikt voor alle soorten gereedschap.

Gereedschap stickers in uw eigen stijl

Interlinie denkt graag met u mee over een passend en persoonlijk ontwerp. Wilt u een afbeelding, tekst of een QR-code als sticker? Ons creatieve team denkt met u mee in een passend ontwerp. 

Standaard: blijft lang mooi gereedschap stickers

Op zoek naar weerbestendige, UV-bestendige en krasvaste stickers? De standaard stickers zijn ideaal voor binnen-  en buitengebruik. De stickers worden op een witte of transparante kleur. Daar overheen komt een beschermingslaag. Zo blijft de kwaliteit van de stickers voor lange tijd goed.

Premium: maakt het dieven moeilijk

De premium gereedschap sticker is niet gemakkelijk te verwijderen. Wanneer de sticker wordt verwijdert, breekt die in kleine stukjes af. Diefstal van uw gereedschap wordt zo extra onaantrekkelijk. Ook de premium stickers zijn perfect voor binnen- en buitengebruik.

 

Image
Image
Productinformatie
Blijft lang zitten
Ontwerp op maat
Offerte binnen 48 uur
Voor alle soorten gereedschap
Alle maten en kleuren mogelijk
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kosten gereedschap stickers?
  De prijs van de stickers in onder andere afhankelijk van de maat, het materiaal en de hoeveelheid. Vraag gemakkelijk een offerte aan om een concreet prijsvoorstel te ontvangen.
 • Kan ik een drukproef ontvangen?
  Ja, u kunt van de gereedschap stickers een drukproef ontvangen. 
 • Zijn gereedschap stickers gemakkelijk zelf op te plakken?
  U kunt de stickers heel gemakkelijk zelf plakken. Het is belangrijk dat het gereedschap goed schoon en vetvrij is. Daarna brengt u de sticker aan op het gereedschap. 
 • Zijn de stickers herbruikbaar?
  De stickers zijn eenmalig te gebruiken. U kunt ze na het verwijderen niet meer hergebruiken.

 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor gereedschap stickers bekijken ook keuringsstickers en bouwborden. Wilt u uw bedrijfswagen bestickeren met pakkende reclame? Kijk eens bij voertuigbelettering. 

Vraag direct een offerte aan

Wilt u weten wat gereedschap stickers kosten bij Interlinie? Kom langs bij ons op kantoor in Sneek of vraag direct een offerte aan. Binnen 48 uur kunt u een reactie van ons verwachten.

 

Bekijk projecten binnen Bouw en vastgoed


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Een kijkje terug in de oude doos, autobelettering in de jaren 90

Interieur

Interieur aankleding kantoor

Voor aannemersbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een mooie wallcovering voor het interieur in een kantorencomplex te Groningen. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.