Autobestickering

‘Full colour autobestickering voor optimale zichtbaarheid’

Autobestickering is een slimme manier van reclame maken. Omdat u met de bedrijfsauto vaak onderweg bent, maakt u automatisch reclame bij veel verschillende (potentiële) klanten. En dat zonder dat het extra moeite kost. Op die manier trekt u de aandacht en valt u op tussen andere auto’s op de weg, maar ook als u ergens geparkeerd staat. Die eenmalige investering in professionele autobestickering verdient u gemakkelijk weer terug. Liever tijdelijke voertuigreclame? Bekijk dan onze pagina over een magneetsticker.

Autobestickering voor uw wagenpark

Een bestickerde auto valt dus al snel op tussen het overige verkeer. Wilt u simpelweg uw bedrijfsnaam of het logo op uw auto laten plakken of juist groots uitpakken voor een aankomend evenement? Het kan allemaal bij ons. In principe is elke auto of bus geschikt voor het bestickeren met ons duurzame materiaal. Een aantal jaar of slechts een paar weken? Maakt niet uit. Wij zorgen voor het beste resultaat. En niet alleen voor bedrijven, ook als individu kunt u uw auto laten bestickeren. Naast auto’s bestickeren we tevens;

  • Motoren
  • Personenbussen
  • Bussen
  • Vrachtwagens
  • Trailers

Interlinie helpt u op weg

Wij helpen u graag gedurende het hele traject, van begin tot eind. We helpen u bij het maken van een passend ontwerp, dat voldoet aan uw wensen en goed past bij de auto die u wilt bestickeren. Vervolgens maken we de autobestickering helemaal zelf en monteren we deze in onze ruime werkplaats. De materialen die we gebruiken gaan minimaal 5 jaar mee en bij het verwijderen ervan heeft u de garantie dat uw lak onbeschadigd is. Datzelfde geldt uiteraard voor autobeleterring.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er wel en niet mogelijk is. Daarom komen we altijd met de beste service, een eerlijk advies en een eerlijke prijs. Zo rijdt u altijd met een glimlach bij ons weg. Dus wilt u ook profiteren van een auto met bestickering en voordelig reclame maken voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.