Autostyling

‘Net dat beetje extra uitstraling van uw auto’

Hetgeen wat mogelijk is voor uw auto of bus in zijn geheel of slechts een beperkt deel, zoals bijvoorbeeld de motorkap of deur. Elke gewenste kleur is mogelijk, waarbij u de keuze heeft uit matte en glanzende folies. Uw auto ziet er vervolgens niet alleen exclusief uit, maar heeft tevens een beschermende laag tegen steenslag, krasjes en weersinvloeden. Als u de auto later weer wilt terugbrengen in de oorspronkelijke kleur of een ander design wenst, dan kunnen wij het folie eenvoudig weer voor u verwijderen en eventueel een nieuw design aanbrengen.

Daarnaast is autobelettering is een doeltreffende manier om uw klanten te bereiken. Gemiddeld genomen heeft u door middel van autoreclame 160.000 contactmomenten per maand met (potentiële) klanten, waardoor uw auto hét visitekaartje is buiten de deur.

Bovendien kunt u bij ons uw ramen laten blinderen. Het blinderen van een raam hoeft niet alleen voor de sier te zijn. Naast een sportieve look zorgt de folie er ook voor dat de warmte buiten gehouden wordt, waardoor de airco minder energie verbruik heeft. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende offerte.