Boot bestickering

‘Visuele reclame op het water’

Volgens de wet (BPR) moeten vaartuigen een naam dragen die zichtbaar is aan de buitenkant. Booteigenaren op een boot zonder naam kunnen een boete krijgen van 90 euro. Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van bootnamen en belettering. U kunt kiezen uit verschillende lettertypes, kleuren en afmetingen. Belettering is geschikt voor langdurig buitengebruik en is zoutwater bestendig, daarnaast voorkomt het materiaal vinyl ook verkleuring en aanslag. De bootnamen en belettering brengt echter geen schade aan uw boot.

Reclamedoeleinden

De letters zijn niet alleen een mooi gezicht, het is ook een manier om uw bedrijf te promoten door middel van rondvarende reclame. Wanneer u bijvoorbeeld een watersportbedrijf heeft zoals een botenverhuur of vakantiepark aan het water is dit de perfect vorm van reclame. Denk hierbij aan uw bedrijfslogo, slogan of zelfs foto. Ook wanneer u een bedrijf heeft die niks met water te maken heeft kan reclame op een boot alsnog een goede manier zijn om uw bedrijf te promoten. Door middel van een mooi ontwerp valt uw boot extra op bij ander varend verkeer, en maakt u meteen gebruik van eenvoudige en relatief goedkope reclame.

Mogelijkheden

Naast een mooie naam op uw boot, kunt u er ook voor kiezen om een bootwrap te laten plaatsen. Natuurlijk is het verplicht om uw boot een naam te geven, maar bijvoorbeeld in combinatie met een bootwrap kunt u uw boot een geheel unieke uitstraling geven. Door middel van verschillende lettertypes, kleuren en prints kunnen wij het ontwerp geheel naar uw wens maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een originele naam, of een bedrijfslogo/slogan. Wanneer u bij ons komt met uw ideeën kunnen we samen tot een mooi ontwerp komen voor op uw boot. Voor meer informatie over het laten beletteren van uw boot kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en een afspraak inplannen.