Dak wrappen

‘Een unieke uitstraling’

Wilt u uw auto op laten vallen? Geef uw auto dan die unieke uitstraling door een uw dak te laten wrappen. Een opvallende, of juist subtiele wrap op het dak zorgt hiervoor. U kunt denken aan een zakelijke dakwrap zoals een logo of slogan van uw bedrijf, zodat u op een goedkope manier reclame maakt, of gewoon omdat u uw auto net iets extra’s wil geven. Net als bij carwrapping is het mogelijk het dak te voorzien van een matte, of glanzende laag folie. Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaat het jarenlang mee, en zien mensen van bovenaf uw originele ontwerp of boodschap. Dak wrappen is de afgelopen jaren uitermate populair geworden.

Een autodak wrappen

Net als bij een complete carwrap, brengen we de dakwrap zorgvuldig aan. Dit gebeurt zonder dat het zichtbaar is dat het een wrap is. Het wordt zo strak aangebracht dat het lijkt alsof het zo op het voertuig hoort. Zo zijn er geen luchtbubbels etc. te zien. Ook verricht de wrap geen schade aan de auto.

Een dakwrap verwijderen

Het kan natuurlijk zijn dat u de wrapping wil verwijderen omdat u bent uitgekeken op het ontwerp, of dat u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of iets dergelijks wil verwijderen omdat u bijvoorbeeld een andere baan heeft, is dat bij ons ook mogelijk. U krijgt bij ons de garantie dat uw lak onbeschadigd blijft na het verwijderen.

Het traject

Wanneer u een idee heeft wat u op uw auto zou willen hebben, kunt u contact met ons opnemen. Dan denken we samen na en maken we een mooi ontwerp dat voldoet aan uw wensen. We maken de wrap helemaal zelf, en de wrap wordt bij ons in de werkplaats aangebracht. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers weten we precies wat er mogelijk is voor uw voertuig. Wilt u dat uw auto opvalt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en maak een afspraak.