Reclame op auto

‘Zichtbare reclame op uw auto’

Met reclame op uw auto brengt u uw bedrijf of merk zichtbaar in beeld. Het is een doeltreffende manier om uw klanten te bereiken. Uw bedrijfsnaam voor lange tijd op de auto van de zaak of een kortlopende reclamestunt op een grote bus? Ieder voertuig is geschikt en in overleg zijn er ontelbare mogelijkheden. Denk aan:

Waarom reclame op auto?

Of het nou gaat om één bestelbus of een compleet wagenpark, met de juiste voertuigreclame trekt u de aandacht van mogelijke opdrachtgevers. Gemiddeld genomen heeft u door middel van reclame op auto namelijk 160.000 contactmomenten per maand met (potentiële) klanten. Daardoor is uw auto hét visitekaartje buiten de deur en werkt het als een rijdende reclamezuil. En dat allemaal dankzij een eenmalige investering.

Voertuig reclame op auto

Voertuig reclame op uw auto

Bij Interlinie hebben we alles in huis om u te voorzien van het perfecte ontwerp. Naast het ontwerp en de productie van de reclame, brengen we de uitingen ook aan op uw voertuig. Dit doen we allemaal in onze moderne werkplaats. Uiteraard is het ook mogelijk om bij u op locatie te komen en daar reclame op uw auto of busje aan te maken. 

Wilt u na verloop van tijd de voertuigreclame verwijderen? Geen enkel probleem. Door gebruik van de juiste materialen en folies is het heel eenvoudig om de reclame op de auto er weer af te halen zonder dat de lak daarbij beschadigt. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige, duurzame materialen met een levensduur van 7 jaar en met een kleurvastheid van 5 jaar.

Meer dan voertuigreclame

Ook voor diverse soorten autostyling bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u simpelweg uw ruiten laten blinderen, of een stapje verder gaan en uw dak of complete auto laten wrappen? Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u met een grote lach op uw gezicht weer de weg op gaat.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om uw wensen met ons te bespreken? Vul het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.