Skybox ActiFood

Skybox ActiFood

De skybox van VHC ActiFood B.V. bij SC Heerenveen hebben wij helemaal in stijl gemaakt voor de wedstrijd tegen AFC Ajax!
De bar, tafels en plinten zijn voorzien van een prachtige roestkleurige interieurfolie, en zorgt voor een compleet nieuwe look. De folie is geschikt voor allerlei binnenshuis toepassingen zoals in horeca gelegenheden, winkels, kantoorpanden en huizen.
Daarnaast zijn de wanden voorzien van prachtig full colour airtex fotobehang. Airtex heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. De speciale coating is waterafstotend en voorkomt scheuren en kreukels. Bovendien komt de kleur prachtig uit op dit fotobehang! Kortom, een ware metamorfose in een handomdraai! VHC ActiFood B.V. veel plezier in deze prachtige, inspirerende skybox!
Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Gevel en terrein

Lichtreclame | Miedema accountants

De gevel van Miedema Accountants aan het Martiniplein in Sneek is zichtbaar gemaakt door middel van lichtreclame van doosletters. Vanuit het hartje van Sneek biedt Miedema accountants een breed pakket aan diensten voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ze bieden praktische oplossingen en een helder advies. Kortom Miedema Accountants zet uw zaak in beweging!

Voertuigbelettering

Carwrap | Tesla

Wij bij Interlinie zijn gespecialiseerd in carwrap, dit doen wij ook al dik 30 jaar. Met zeer geavanceerde printers is in overleg van alles mogelijk. Bent u nou ook benieuwd naar wat een carwrap kost of bent u geïnteresseerd in andere dingen die wij kunnen? Neem dan nu contact op en ontvang een vrijblijvende offerte … Continued
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.