Over ons

Jouw buitenreclame specialist

Van stickers tot aan auto belettering. Interlinie heeft het allemaal. Het begint met een volwaardig advies. Hieruit wordt een design gecreëerd. Als dit akkoord is wordt het op maat geproduceerd en kan het product op de juiste plek gemonteerd worden. Dit valt allemaal onder hetzelfde dak van Interlinie. Met de reclame uitingen van Interlinie is jouw organisatie goed in beeld op de geplaatste locatie. Reken op betere zichtbaarheid én vindbaarheid!

Image
Image

Maak kennis met ons team

Het team van Interlinie bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers. Onze creatieve vakmensen denken graag met u mee, van bedrijfsreclame tot autostyling. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat! Kennismaken?
Han Han

Han

Directeur
Frank Frank

Frank

Grafisch ontwerper
Martin Martin

Martin

Plak specialist
Nina Nina

Nina

Print operator & werkvoorbereider
Robert Robert

Robert

Signmaker buitendienst
Silke Silke

Silke

Front-office & Sales
Trinus-Jan Trinus-Jan

Trinus-Jan

Signmaker buitendienst

Geschiedenis

Natuursteenbedrijf de Steenklip, juli 1990, daar is alles begonnen. Jacob Kuiper was destijds daar in dienst en ontwierp grafmonumenten met behulp van een teken/snijplotter. Dit kan ook anders, dacht Jacob. Als je nou dik rubber kunt verwerken op deze plotter, dan moet het ook kunnen met dun vinyl. Zo werden uit dit materiaal teksten gesneden. Fokko de Jong kwam regelde de commerciële zaken en zo is Interlinie geboren! Intussen is Interlinie uitgegroeid tot een volwaardig ISO en VCA gecertificeerd signbedrijf waarin 12 mensen aan het werk zijn.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek. U bent van harte welkom om bij ons op locatie een kop koffie te drinken. Uiteraard kunnen wij ook naar u toe komen. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.