Over ons

HET KLOPPENDE HART

Het kloppende hart van ons bedrijf: de mensen. Dit is waar we trots op zijn: ons team. Ze gaan voor goud, zijn zeer resultaatgericht en willen niets liever dan jou te helpen met een optimale zichtbaarheid. Wij willen het liefste al uw verwachtingen overtreffen maar blijven wel altijd nuchter en we houden het simpel. Moeilijke vaktermen? Daar houden wij niet van! Allemaal verschillend en uniek maar allemaal met 1 doel: betere zichtbaarheid én vindbaarheid!

Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van uw bedrijf past bij het product en/of dienst dat u levert.

Ben u benieuwd? Bekijk hier ons team!

Image
Image

Maak kennis met ons team

Het team van Interlinie bestaat uit enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers. Onze creatieve vakmensen denken graag met u mee, van bedrijfsreclame tot autostyling. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat! Kennismaken?
Han Han

Han

Directeur
Frank Frank

Frank

Grafisch ontwerper
Martin Martin

Martin

Plak specialist
Nina Nina

Nina

Print operator & werkvoorbereider
Robert Robert

Robert

Signmaker buitendienst
Silke Silke

Silke

Front-office & Sales
Trinus-Jan Trinus-Jan

Trinus-Jan

Signmaker buitendienst

Effectieve reclame

Interlinie in Sneek is een opvallend, creatief en dynamisch reclame- en productiebedrijf. Wij zijn signmakers met 30 jaar ervaring. We proberen u volledig te ontlasten vanaf het advies, het ontwerp, de productie tot en met de montage. Ook wijzen wij u de weg naar een passende uitvoering voor de beste uitstraling van uw bedrijf.

Interlinie staat voor creativiteit gecombineerd met kwaliteit. Wij maken uw naam, merk of boodschap zichtbaar met opvallende reclame uitingen

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek. U bent van harte welkom om bij ons op locatie een kop koffie te drinken. Uiteraard kunnen wij ook naar u toe komen. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.