Akoestische panelen

Akoestische panelen dempen geluid in uw pand. Zo ontstaat een fijne (werk)omgeving. En dat draagt bij aan de verhoging van de productie en verkoop. Akoestische panelen zijn verkrijgbaar in uw eigen stijl. Interlinie zorgt voor ontwerp, product en bevestiging op de juiste plek. 

Toepassing van akoestische panelen

Deze panelen zijn geschikt voor verschillende werkruimtes. Denk aan kantoorpanden, callcenters, horeca en winkels. Door het dempen van geluid vermindert de ruis en het galmen. De omgeving is daardoor fijn om in te werken, te winkelen of gezellig te zitten. De panelen zijn op te hangen aan het plafond en aan de muur. Interlinie helpt u een effectieve en strategische plek te vinden.

Image
Image
Productinformatie
Demping van geluid
Offerte binnen 48 uur
Gepersonaliseerde panelen
Te bevestigen op diverse plaatsen
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Zijn de akoestische panelen in iedere kleur, maat en vorm te krijgen?
  De panelen zijn te verkrijgen in het zwart en/of wit aluminium.
  De maten van de panelen zijn als volgt:

  Je hebt een oppervlakte vloer van: Je hoort verschil met een frame oppervlakte van: Je hoort optimaal verschil met een frame oppervlakte van:
  10m² 2m² 3m²
  20m² 4m² 7m²
  35m² 7m² 12m²
  60m² 12m² 20m
  80m² 16m² 27m²
 • Wat kosten akoestische panelen?
  De kosten zijn afhankelijk van het materiaal wat wordt gebruikt, de hoeveelheid en de toepassing van de panelen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor u? Vraag een vrijblijvende offerte hiervoor aan.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor akoestische panelen, bekijken ook fotobehang en wanddecoratie. Bent u op zoek naar blijvende reclame voor op uw pand? Kijk dan eens bij gevelreclame en lichtreclame.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u de akoestiek verbeteren binnen uw pand? Interlinie is al 30 jaar specialist in akoestische panelen. Kom langs op ons kantoor in Sneek voor advies. Eerst weten wat akoestische panelen kosten? Vraag direct een offerte aan.

Bekijk projecten binnen Interieur

Voertuigbelettering

Autobelettering | 123boeken

Wilt u een kleine investering doen met een groot bereik? Klinkt als een perfecte combinatie en het kan!

Bouw en vastgoed

Spandoekframe | Heren van Harinxma

Voor bouwbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een spandoekframe ten behoeve van de Heren van Harinxma. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.