Projectbord

Wilt u veel mensen bereiken? Bijvoorbeeld om wegwerkzaamheden aan te kondigen of reclame te maken voor uw bedrijf of evenement?

Een projectbord is de perfecte reclame voor uw project én de betrokken partijen. Het informeert anderen over uw project en daarnaast is  het een mooie kans om uw bedrijf en de samenwerkende bedrijven nog een keer in de spotlights te zetten. Denk maar aan de grote projectborden tijdens grote evenementen. In zo’n geval is een projectbord relatief goedkope reclame omdat duizenden voorbijgangers uw logo, slogan of speciale boodschap onder ogen krijgen.

Bouwborden passend bij uw boodschap

Bouwen of verbouwen, te koop of te huur, of ‘Hier wordt gewerkt aan een groene wijk’. Een paar voorbeelden van uitingen die u kunt inzetten op een bouwbord. Interlinie denkt met u mee in doel en een passend ontwerp. Wij produceren en monteren vervolgens uw bouwbord op een stevige constructie die opvalt. 

Bouwborden van stevig en weersbestendig materiaal

Interlinie heeft projectborden in verschillende maten en verschillende materialen. Samen kunnen we bepalen welk projectbord het beste bij uw doel past. Voor een kort- of langlopend project, groot of kleinschalig, Interlinie heeft altijd een passend bouwbord. Te produceren in alle formaten en in vele opstellingen te plaatsen. Bij Interlinie gaan we altijd voor de beste kwaliteit! We zorgen voor een oogverblindend ontwerp dat past bij uw bedrijf of boodschap. Mooie beelden en felle kleuren zorgen ervoor dat echt niemand uw project- of bouwbord meer kan missen.

U heeft de keuze uit verschillende materialen:

 • Houten projectbord

 • Projectbord op betonvoet
 • Aluminium stellage en buizenframe met doek
Productinformatie
Alle maten mogelijk
Keuze uit stevige materialen
Hufterproof en weersbestendig
Vergroot naamsbekendheid
Offerte binnen 48 uur
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een bouwbord?
  De prijs van een bouwbord is afhankelijk van onder andere het formaat en het materiaal. Vraag direct een offerte op, dan krijgt u binnen 48 uur een prijsopgave.
 • Zijn de bouwborden veilig?
  Interlinie is al 30 jaar specialist op het gebied van ontwerp en montage van bouwborden. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en weten wat veilig werken inhoudt. De projectborden worden op vakkundige wijze en stevige constructies opgesteld. 
 • Wat zijn gangbare maten voor een bouwbord?
  5 meter bij 5 meter.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor bouwborden bekijken vaak bouwhekdoek en steigerdoeken. Wilt u meer zichtbaar worden met uw bedrijf? Ontdek ook onze werkkleding en de bestickering voor voertuigen, vrachtwagens en trailers. 

Vraag direct een offerte aan

Meer informatie over bouwborden? Neem direct contact op met Interlinie. Of stap eens binnen bij ons kantoor in Sneek. Wilt u graag eerst weten een bouwbord kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk projecten binnen Bouw en vastgoed

Voertuigbelettering

Magneetstickers | Rameau

Op zoek naar een nieuwe manier om meer naamsbekendheid te creëren? Plak een gepersonaliseerde magneetsticker op je voertuig als snelle, efficiënte manier om onderweg reclame te maken.

Voertuigbelettering

Habéé Kantoormeubelen

Habéé kantoormeubelen Sneek koos er voor om deze kans optimaal te benutten, door de nieuwe huisstijl belettering te voorzien van een full colour print in combinatie met freesletters!⁠
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.