Freesletters

Freesletters geven uw gevel én interieur een eigen gezicht. Bevestig de letters aan uw gevel. LED verlichting zorgt daarbij voor extra zichtbaarheid. Steeds vaker worden freesletters binnen gebruikt. Ze benadrukken de identiteit van uw bedrijf direct bij ontvangst. 

Bewegwijzering 

Een gevel die opvalt en een bijpassend interieur creëert u met freesletters. Het is een opvallende manier om uw pand te stijlen. Alle maten en kleuren zijn mogelijk. Bij Interlinie heeft u keuze uit verschillende materialen. Wij adviseren u graag in het ontwerp en stemmen met u het materiaal en de vorm van de letters af. Zo weet u zeker dat uw idee wordt uitgevoerd in het mooiste mogelijke design. En in passend materiaal

 

Image
Image
Productinformatie
Voor binnen en buiten
Voor logo's en slogans
Onderhoudsarm materiaal
Optioneel met LED verlichting
Alle maten en kleuren mogelijk
Image Image

Veelgestelde vragen

  • Van welk materiaal worden freesletters gemaakt?
    Bij Interlinie kiest u uit diverse materialen freesletters. Wij werken onder andere met acrylox aluminium, sandwichpanel en rvs. 
  • Wat kosten freesletters?
    Geen enkel ontwerp is gelijk en dat geldt ook voor de prijs. Die is onder meer afhankelijk van de grootte, het materiaal en de bedrukking. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan ontvangt u binnen 48 uur een prijsopgave.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor freesletters bekijken ook vaak gevelreclame en lichtreclame. En heeft u onze interieurproducten al ontdekt? Fotobehang en de meubelwrap zijn producten die direct sfeer brengen in uw interieur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap eens binnen bij ons kantoor in Sneek. Wij horen graag uw wensen en leggen aan u uit wat bewegwijzering voor u kan doen. Direct weten wat bewegwijzering voor u kost? Vraag een offerte aan. U krijgt binnen 48 uur reactie. 

 

Bekijk onze overige projecten

Gevel en terrein

Feadship | Helikopter Platform

In opdracht van Feadship dit imposante helikopterplatform aangebracht van 40 x 40 meter!

Bouw en vastgoed

Projectbord

In opdracht van Greyd! hebben wij dit prachtige projectbord gerealiseerd nabij het centrum van Sneek. Een projectbord is het ideale middel om mensen te informeren over uw project.
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.