Freesletters

Freesletters zijn perfect om het interieur van uw winkel, restaurant, kantoor, beursstand of wachtruimte op te laten vallen. U maakt op een krachtige manier uw verhaal of boodschap duidelijk aan de klant. Dit alles met een unieke print in opvallende kleuren en patronen passend bij uw huisstijl. Perfect toepasbaar als gevelreclame of als indoor signalisatie! 

Freesletters met eigen uitstraling en ontwerp

Freesletters in uw interieur maken van de ruimte een aangenaam visitekaartje. Ze zorgen voor stijl, sfeer en versterken de identiteit van uw bedrijf. U heeft keuze uit diverse materialen. De gewenste uitstraling en de toepassing van de letters zijn bepalend voor de keuze van het materiaal. Het ontwerp is altijd voor u op maat gemaakt. Interlinie ontzorgt u van ontwerp tot productie en de bevestiging van de letters. 

Image
Image
Productinformatie
Alle kleuren mogelijk
Offerte binnen 48 uur
Luxe design uitstraling
Verschillende materialen
Freesletter in ontwerp op maat
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kosten freesletters?
  De prijs is afhankelijk van onder andere de grootte, het aantal letters en het materiaal. Vraag gerust een offerte aan. Wij geven u binnen 48 uur een prijsopgave. 
 • Van welke materialen worden freesletters gemaakt?
  Wij werken onder andere met kunststof, aluminium, plexiglas, sterk karton. Het materiaal wordt gezocht bij uw wensen en het doel van de freesletters. Wij laten u graag de verschillende materialen zien bij ons op kantoor in Sneek.
 • Zijn freesletters leverbaar in alle formaten?
  Nee, de minimale hoogte dient 15 cm te zijn en de minimale breedte van een ‘poot’ dient 2,5 cm te zijn.

 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor freesletters bekijken ook fotobehang en vloerreclame. Beter zichtbaar worden met uw bedrijf? Werkkleding en gevelreclame dragen hieraan bij. Ontdek alle mogelijkheden van Interlinie.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u direct weten wat freesletters u kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 48 uur reactie.

Bekijk projecten binnen Interieur

Voertuigbelettering

Habéé Kantoormeubelen

Habéé kantoormeubelen Sneek koos er voor om deze kans optimaal te benutten, door de nieuwe huisstijl belettering te voorzien van een full colour print in combinatie met freesletters!⁠

Promotie

Lichtreclame

De gevel van Miedema Accountants aan het Martiniplein in Sneek is zichtbaar gemaakt door middel van lichtreclame van doosletters. Vanuit het hartje van Sneek biedt Miedema accountants een breed pakket aan diensten voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ze bieden praktische oplossingen en een helder advies. Kortom Miedema Accountants zet uw zaak in beweging!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.