Keuringsstickers

Laat met keuringsstickers zien dat u een veilige werkplek en leefomgeving garandeert. Deze stickers tonen aan dat uw apparaten en machines zijn gekeurd. Bovendien zijn ze krasvast en kunnen ze tegen chemische reiniging. 

Op maat gemaakte Keuringsstickers

Gebruik de stickers op brandblussers, ziekenhuisapparatuur, liften of uw gereedschap. U plakt de stickers van Interlinie gemakkelijk op en ze blijven lang zitten. Het is mogelijk de stickers te voorzien van de keuringsdatum of de datum van de volgende keuring. En u kunt het logo van uw bedrijf op de stickers af laten drukken. Een op maat gemaakte keuringssticker passend bij uw bedrijf. Met extra glans of UV-werend laminaat beschermlaag blijven de stickers mooi.

GEREEDSCHAP KWIJT?

Met gereedschap stickers is uw gereedschap direct en overal herkenbaar. Beplak uw werkmateriaal met stickers in uw eigen stijl. Interlinie maakt krasvaste stickers die lang mooi blijven en niet loslaten. Geschikt voor alle soorten gereedschap.

GEREEDSCHAP STICKERS IN UW EIGEN STIJL

Interlinie denkt graag met u mee over een passend en persoonlijk ontwerp. Wilt u een afbeelding, tekst of een QR-code als sticker? Ons creatieve team denkt met u mee in een passend ontwerp. Op zoek naar weerbestendige, UV-bestendige en krasvaste stickers? De standaard stickers zijn ideaal voor binnen-  en buitengebruik. De stickers worden op een witte of transparante kleur. Daar overheen komt een beschermingslaag. Zo blijft de kwaliteit van de stickers voor lange tijd goed.

PREMIUM: MAAKT HET DIEVEN MOEILIJK

De premium gereedschap sticker is niet gemakkelijk te verwijderen. Wanneer de sticker wordt verwijdert, breekt die in kleine stukjes af. Diefstal van uw gereedschap wordt zo extra onaantrekkelijk. Ook de premium stickers zijn perfect voor binnen- en buitengebruik.

Image
Image
Productinformatie
Blijft lang plakken
Eigen ontwerp mogelijk
Met of zonder geldigheidsduur
Ook NEN 3140 keuringsstickers
Bestand tegen chemische reiniging
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kosten keuringsstickers?
  De prijs van keuringsstickers is onder andere afhankelijk van het formaat, aantal en bijzondere wensen. Vraag direct een offerte op en ontvang binnen 48 uur een gerichte prijsopgave.
 • Hoelang duurt het voordat de stickers geleverd worden?
  2 tot 4 werkdagen.
 • In welk formaat kan ik keuringsstickers bestellen?
  Wij kunnen de stickers in overleg in elke formaat voor u produceren, het meest gebruikelijke formaat is 3 cm diameter.

 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor keuringsstickers bekijken ook gereedschap stickers en bouwborden. Bij Interlinie kunt u ook terecht voor sponsorborden en bewegwijzering. 

Vraag direct een offerte aan

Neem gerust een kijkje bij Interlinie op kantoor in Sneek en ontdek alle mogelijkheden voor u. Wilt u liever eerst een idee van wat de keuringsstickers kosten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk projecten binnen Bouw en vastgoed

Interieur

Wandbekleding

Wandbekleding wat naast het creëren van een aantrekkelijke sfeer ook nog eens egaliserend, isolerend én geluiddempend werkt!

Interieur

Inspirerende werkomgeving

Creëer een creatieve en inspirerende werkomgeving met onze akoestische textielframes, full color plafond panelen en deurwraps!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.