Raambelettering

Raambelettering werkt. Het is een effectieve en voordelige manier van reclame maken die zichzelf al jarenlang bewijst. Laat weten waar u zit, met uw naam en logo op een glazen deur. Of wilt u liever een tijdelijke actie onder de aandacht brengen met een full colour print op het raam?

Uw raam, uw platform. Pak deze kans!

Zorg voor unieke belettering en zet uw huisstijl zo neer dat u niet vergeten wordt. Deze soort belettering is een kunst waarmee iedere boodschap sterk wordt uitgedragen. Beplak het gehele raam met folie variërend in licht- en zichtdoorlatendheid. Uitsparingen, full colour of bescheiden bestickering? Alles is mogelijk! Interlinie’s creatieve team maakt een ontwerp op maat, gebaseerd op uw wensen en huisstijl. Raambelettering is meer dan decoratie, het versterkt je bedrijfsidentiteit en is in te zetten bij iedere vorm van promotie. Door vakkundig een raam te beletteren heeft u er jaren plezier van en blijft uw boodschap hangen. Niet alleen op het raam, maar ook in het hoofd van de voorbijganger.

DUURZAME RAAMFOLIE

Wanneer wij folie op uw raam plakken zorgen we dat het daar blijft hangen voor komende jaren. Allereerst gebruiken we de beste kwaliteit raamfolie. We zorgen dat het raam goed gereinigd is voordat de raamfolie bevestigd wordt en wanneer het nodig is houden we ruimte vrij om te voorkomen dat een raam kan gaan barsten.

Bijkomstige voordelen raamstickers

Raambelettering heeft ook functionele eigenschappen. U kunt het gebruiken om meer privacy te creëren met een gematteerde raamfolie. Of zet het in als zonwering. Zo houdt u schitteringen in het raam tegen. En de warmte blijft buiten de deur. Wel zo prettig werken.

Beplak het gehele raam met folie variërend in licht- en zichtdoorlatendheid. Uitsparingen, full colour of bescheiden bestickering? Alles is mogelijk. Interlinie’s creatieve team maakt een ontwerp op maat, gebaseerd op uw wensen en huisstijl.

Productinformatie
Opvallende reclame
Speciaal voor bedrijfspanden
Geen grenzen in maat en kleur
Ook voor privacy en zonwering
Zowel aan de binnen als buitenzijde mogelijk
Image Image

Veelgestelde vragen

  • Plakken jullie de raambelettering voor mij op?
    Interlinie ontwerpt, print en beplakt uw raam. Alles wordt nauwkeurig uitgevoerd door een team dat 30 jaar ervaren is in raambelettering.
  • Wat kosten raamstickers voor mijn bedrijf?
    Raambelettering wordt altijd voor u op maat gemaakt. De prijs is afhankelijk van de grootte van uw raam, de hoeveelheid materiaal en de kwaliteit folie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan ontvangt u binnen 48 uur een prijsopgave. U mag natuurlijk ook altijd langskomen.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor raambelettering bekijken ook vaak gevelreclame en wanddecoratie. Raambelettering is bedoeld voor bedrijfspanden. Wilt u liever losse stickers bestellen? Ontdek dan onze raamstickers

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u advies in raambelettering? Wees welkom bij Interlinie in Sneek. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden hierin. Liever direct weten wat raambelettering u kost? Vraag gelijk een offerte aan. U krijgt binnen 48 uur reactie. 

Bekijk projecten binnen Gevel en terrein

Interieur

Inspirerende werkomgeving

Creëer een creatieve en inspirerende werkomgeving met onze akoestische textielframes, full color plafond panelen en deurwraps!

Gevel en terrein

Gevelreclame | Zwennes

Reclame op de gevel laat uw pand stralen. Letterlijk en figuurlijk!
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.