Reclamebord

De juiste vorm en grootte in combinatie met een slim ontwerp maakt het reclamebord effectief om uw doel te behalen. In de winkel, aan de gevel of op de beurs. Binnen of buiten. In de vorm van uw logo, rond of vierkant. Interlinie kent geen grenzen in mogelijkheden.

Wat wilt u bereiken met uw reclamebord?

Een reclamebord dient altijd een doel. Het trekt direct te aandacht, waarna de bezoeker wordt geactiveerd om ‘iets te doen’. Wat wilt u bereiken? Het bord is ideaal om een actie of product te promoten of om uw bedrijf meer bekendheid te geven. En ook om meer informatie te geven, bijvoorbeeld bij een bouwproject. Of om de weg te wijzen in het bos.

Image
Image
Productinformatie
Alle maten mogelijk
Offerte binnen 48 uur
In ieder gewenste vorm
Borden voor binnen en buiten
Ontwerpen, produceren en bevestigen
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een reclamebord?
  De kosten van het bord hangen af van de grootte, het materiaal en de manier van bedrukken. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan zorgen wij dat u binnen 48 uur een offerte ontvangt. 
 • Van welk materiaal worden reclameborden gemaakt?
  U heeft keuze uit onder andere HPL-platen, Forex®, Dibond® of Kanaalplaat.
 • Kan Interlinie mij helpen met een ontwerp?
  Ja, ons creatieve team ontwerpt een bord passend bij uw doel, doelgroep en huisstijl. Als u al een idee heeft, denken wij graag met u mee.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor reclameborden bekijken ook sponsorborden, gevelreclame en bewegwijzering. En kent u onze bouwborden en bouwhekdoeken al?

Vraag direct een offerte aan

Nieuwsgierig naar wat u betaalt voor een reclamebord? Vraag direct een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave. Liever eerst sparren over het ontwerp en de uitvoering? Stap gerust binnen bij ons kantoor in Sneek.

Bekijk projecten binnen Gevel en terrein


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Bootnaam

Wij hebben deze boot mogen voorzien van de unieke bootnaam “Per il Vento” wat in het italiaan staat voor ” voor de wind”. Een bootnaam is niet alleen mooi maar soms ook noodzakelijk, sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kunt u prima de belettering van ons voor gebruiken. Wij … Continued

Interieur

Interieur aankleding kantoor

Voor aannemersbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een mooie wallcovering voor het interieur in een kantorencomplex te Groningen. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.