Spandoek en frame

Spandoek en frame met een stoere, industriële look: een veel ingezet product bij promoties en merkzichtbaarheid. De spandoeken zijn sterk en kleurvast. De robuuste spandoekframes zet u gemakkelijk in elkaar. Deze vorm van reclame wordt veel gebruikt op beurzen, festivals en aan de gevel. De spandoeken kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. En dat maakt ze ontzettend populair

Kies spandoeken die passen bij uw doel

Interlinie biedt stevige doeken die geschikt zijn voor binnen en buiten, voor kort of langdurig gebruik. De spandoek en frame voor outdoor zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijven ze mooi in zon, regen en storm. Het doek is met elastische spanners aan het spandoekframe bevestigd. U kunt de spandoeken gemakkelijk zelf verwisselen.

 

 

 

Image
Image
Productinformatie
Gemakkelijk te monteren
Vierkant, rechthoek of rond
Alle maten en kleuren mogelijk
Spandoek en frame samen of apart te bestellen
Verschillende materialen voor binnen en buiten
Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een spandoek en frame?
  Interlinie biedt maatwerk. En dat zorgt ervoor dat de prijs afhankelijk is van onder andere vorm, grootte en het materiaal. Wat zijn uw wensen? Geef aan ons door met welk doel u een spandoek inzet en welk formaat u wenst. Wij sturen u binnen 48 uur een offerte. 
 • Van welk materiaal worden de spandoeken en spandoekframes gemaakt?
  Er zijn verschillende materialen spandoeken voor binnen en buiten: Banner 510, ProPES Outdoor, Banner 610 en Meshdoek. Het spandoekframe is gemaakt van aluminium en elastische spanners. U kunt ze samen of als losse producten bestellen.
 • Hoe lang gaat een spandoek en het frame mee?
  Een spandoek gaat gemiddeld 2 á 3 jaar mee. Dit is ook afhankelijk van de locatie waar het doek hang. In de volle zon verkleurt het sneller dan in een plek met schaduw of binnen. Wij garanderen een kleurechtheid van 2 jaar.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor spandoeken en spandoekframes bekijken ook vlaggen, banieren en masten, sponsorborden en gevelreclame. Staat u vaak op festivals of beurzen? Dan zijn deze textielproducten interessant. 

Vraag snel een offerte aan

Geef uw wensen en ideeën door om een duidelijke offerte te ontvangen. Na het invullen van het formulier, krijgt u binnen 48 uur een prijsopgave. Wilt u spandoeken inzetten, maar heeft u behoefte aan advies en een creatief ontwerp? Kom langs bij Interlinie, dan helpen we u direct verder.

 

Bekijk projecten binnen Promotie

Gevel en terrein

Swieringa Automaterialen

Het beletteren van de ramen is een effectieve en voordelige manier om uw organisatie professioneel te presenteren.

Gevel en terrein

Freesletters | Foodbar Picknickers

Met een strak ontworpen en goed ogend pand kunt u indruk maken in uw directe omgeving!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.