Sponsorborden

Sponsorborden zorgen voor zichtbaarheid van uw bedrijf langs de lijn van uw favoriete sportclub. Ze geven kleur aan het sportcomplex en dragen bij aan de inkomsten van de vereniging. Op zoek naar een opvallend bord in een bepaald formaat? Interlinie zorgt voor een passend ontwerp en een bord dat lang mee gaat. 

Sponsorborden: van logo tot opvallend design

Weet u al hoe u wilt communiceren bij uw vereniging? Op een sponsorbord kan elk denkbaar ontwerp geprint worden. Van logo tot een compleet ontwerp. Ons creatieve team denkt met u mee in een effectief design van uw reclamebord. Niet iedereen blinkt uit op het sportveld, gelukkig kunt u dat wel langs de lijn.

 

Image
Image
Productinformatie
In alle maten verkrijgbaar
Binnen 3 tot 5 werkdagen leverbaar
Van ontwerp tot productie en montage
Bestand tegen alle weersomstandigheden
Opvallende reclame voor binnen en buiten
Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een sponsorbord?
  Dat is afhankelijk van de maat en de bedrukking. Vraag gemakkelijk een offerte aan om een duidelijk beeld van de kosten van sponsorborden te krijgen.
 • Van welk materiaal worden de sponsorborden gemaakt?
  Bij Interlinie gebruiken we Dibond borden.
 • Hoe snel kan Interlinie een sponsorbord leveren?
  Binnen 3 tot 5 werkdagen na het akkoord op de drukproef.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor sponsorborden bekijken ook vlaggen, banieren en masten. Meer zichtbaar zijn met uw bedrijf? Voertuigbelettering en werkkleding dragen daar effectief aan bij. Ontdek de mogelijkheden van Interlinie. Stap eens bij ons binnen, wij doen nog zoveel meer. 

Vraag nu een offerte aan

Direct weten wat een sponsorbord bij Interlinie kost? Vraag hieronder een offerte aan. U weet binnen 48 uur wat u betaalt voor een sponsorbord op maat.

 

Bekijk projecten binnen Gevel en terrein

Interieur

Interieur aankleding kantoor

Voor aannemersbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een mooie wallcovering voor het interieur in een kantorencomplex te Groningen. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.

Voertuigbelettering

Habéé Kantoormeubelen

Habéé kantoormeubelen Sneek koos er voor om deze kans optimaal te benutten, door de nieuwe huisstijl belettering te voorzien van een full colour print in combinatie met freesletters!⁠
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.