Steigerdoeken

Opvallende steigerdoeken met pakkende reclame. Een echte aandachtstrekker die de open zijde van uw bouwsteiger bekleedt. Het zicht naar buiten blijft behouden. De steigerdoek vangt ook puin en bouwmateriaal op. Niet onbelangrijk voor de veiligheid van uw medewerkers.

Kies een steigerdoek passend bij uw doel

Interlinie kent geen grenzen in de afmetingen en kleuren van steigerdoeken. Onze grafische ontwerpers maken voor u een passend ontwerp. De steigerdoeken worden door een speciale lastechniek aan elkaar gezet. Zo weet u zeker dat uw steigerdoek opvalt en bijdraagt aan uw zichtbaarheid. En ook bijdraagt aan de veiligheid op uw werkplek.  

Image
Image
Productinformatie
Effectief in promotie
Lichtgewicht materiaal
Ontwerp voor u op maat
Draagt bij aan de veiligheid
Alle maten en kleuren mogelijk
Image

Veelgestelde vragen

  • Wat kosten steigerdoeken?
    De prijs is afhankelijk van de maten, het materiaal en het ontwerp. Steigerdoeken zijn altijd maatwerk. Vraag een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Dan krijgt u binnen 48 uur een reactie met een gerichte prijsopgave. 
  • Kunnen de steigerdoeken tegen harde wind en regen?
    De steigerdoeken zijn weer en windbestendig. Mocht u twijfels hebben omtrent de windkracht, kunt u altijd kiezen om het doek te laten produceren van mesh. Dit heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, dit maakt het materiaal doorzichtig en enigszins luchtdoorlatend. Het gewicht van het doek is aanzienlijk lager dan andere doeksoorten.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor steigerdoeken bekijken ook bouwhekdoeken en gereedschap stickers. Zichtbaar zijn op de bouwplaats en onderweg? Ontdek ook onze veilige werkkleding en opvallende voertuigbestickering

Vraag direct een offerte aan

Direct weten wat steigerdoeken kosten bij Interlinie? Vraag hieronder een offerte aan. U weet binnen 48 uur wat u betaalt voor een steigerdoek op maat.

 

Bekijk projecten binnen Bouw en vastgoed

Gevel en terrein

Titan Projects

Wat doet u als uw bedrijf op een zicht locatie langs de snelweg is gevestigd? Precies! Zichtbaar zijn.

Voertuigbelettering

Carwrap | Tesla

Wij bij Interlinie zijn gespecialiseerd in carwrap, dit doen wij ook al dik 30 jaar. Met zeer geavanceerde printers is in overleg van alles mogelijk. Bent u nou ook benieuwd naar wat een carwrap kost of bent u geïnteresseerd in andere dingen die wij kunnen? Neem dan nu contact op en ontvang een vrijblijvende offerte … Continued
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.