Stickers

Stickers
Stickers voor opvallende communicatie. Om reclame te maken, de weg te wijzen, een keuringskenmerk te tonen of om snel en gemakkelijk sfeer te creëren. Kies voor ronde, vierkante, rechthoekige of een unieke vorm stickers. Interlinie biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Tienduizenden mensen bereiken
Stickers zijn een effectief middel voor een brede doelgroep. Zet ze op de juiste manier in en bereik tienduizenden mensen. Heeft u al nagedacht over vorm, kleurgebruik en ontwerp? Interlinie is meer dan 30 jaar specialist in het ontwerpen en plakken van stickers. Onze kennis en ervaring delen we graag met u. Er is veel mogelijk in het maken van de voor u perfecte sticker

Image
Image
Productinformatie
Alle vormen en maten
Voor binnen en buiten
Voordelig reclame maken
Ontwerp op maat mogelijk
Gemakkelijk te verwijderen
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Kan ik een eigen ontwerp aanleveren voor stickers?
  Ja, dat kan. Stickers zijn maatwerk. Interlinie voorziet in advies, ontwerp, productie en bestickeren. U bepaalt wat u laat doen én wat u zelf wilt doen. Alles is daarin mogelijk.
 • Zijn de stickers gemakkelijk te verwijderen zonder dat lijmresten achterblijven?
  De stickers zijn eenvoudig en snel te verwijderen en laten geen sporen achter op de oppervlakte.
 • Zijn alle kleuren mogelijk om uit te kiezen?
  Interlinie kent geen grenzen in kleur, vorm en grootte. Ook hier geldt: alles is mogelijk.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor stickers bekijken ook raamstickers en gevelreclame. Wilt u nog meer halen uit promotie voor uw bedrijf? Kijk dan eens bij vloerreclame en freesletters. Zoekt u naar stickers voor op voertuigen? Ontdek dan onze magneetstickers.

Vraag direct een offerte aan

Kom eens langs bij ons op kantoor in Sneek. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voor uw op maat ontworpen stickers? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Promotie

Bouw en vastgoed

Spandoekframe | Heren van Harinxma

Voor bouwbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een spandoekframe ten behoeve van de Heren van Harinxma. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.

Bouw en vastgoed

Projectbord

In opdracht van Greyd! hebben wij dit prachtige projectbord gerealiseerd nabij het centrum van Sneek. Een projectbord is het ideale middel om mensen te informeren over uw project.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.