Trailerbelettering

Trailerbelettering

Trailerbelettering zorgt voor herkenbare merkbeleving onderweg. Nergens zijn er zoveel contactmoment als onderweg. Dat maakt trailer stickers een waardevol onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Interlinie verzorgt de complete uitvoering in trailer bestickering. Van ontwerp in eigen huisstijl tot het beplakken van uw trailer tot in detail. 

Trailer bestickering op maat

Met belettering valt uw trailer al van ver op. Deze vorm van reclame werkt bij bijvoorbeeld het vergroten van uw merkbekendheid, een opvallende promotietruck of de herkenbaarheid van uw paardentrailer. Trailer stickers zijn verkrijgbaar in full color en zwart-wit, mat en glans en in alle maten. Ons creatieve team denkt mee in het ontwerp van trailerreclame die past bij uw doel. 

Trailer belettering past bij alle soorten trailers:
 • Vrachtwagenoplegger
 • Aanhangwagen
 • Paardentrailer
 • Bakwagen

 

Image
Image
Productinformatie
Permanente bestickering
Ontwerp voor u op maat gemaakt
Ontvang een offerte binnen 48 uur
Eindeloze mogelijkheden in kleur en vorm
Voor unieke merkbeleving of promotionele uitingen
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt een trailer sticker ontwerpen?
  Dat hangt af van uw doel en welke ideeën u al heeft. Interlinie heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en plakken van trailer stickers. Wij visualiseren uw ideeën, daarbij maakt het niet uit of u al een concreet voorbeeld heeft of nog geen idee. 
 • Wat kost trailer bestickering?
  Geen trailer sticker is gelijk. Prijs is onder andere afhankelijk van de maat, vorm en de kleuren. Vraag direct een offerte aan, zodat u binnen 48 uur weet wat u betaalt.
 • Kan ik een paardensticker voor mijn trailer laten drukken?
  Ja, alles is mogelijk. Van de naam van uw paard of stal tot uw paard levensgroot in full color.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor trailer bestickering kijken ook naar vrachtwagenbelettering, voertuigbelettering en striping. Bestickering is permanent, zoekt u een tijdelijke reclame voor op uw trailer? Kijk dan eens naar de magneetstickers

Vraag direct een offerte aan

Bij Interlinie bent u welkom voor advies en een passend ontwerp. Stap gerust eens binnen bij ons kantoor in Sneek. Liever eerst een overzicht van wat trailer bestickering u kost? Vraag gelijk vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk projecten binnen Voertuig reclame

Boot

Bootnaam | Per il vento

Een bootnaam is niet alleen mooi maar soms ook noodzakelijk, sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kunt u prima de belettering van ons voor gebruiken. Wij zorgen graag voor een waterbestendige belettering die in contrast staat met de kleur van de boot en aan de wettelijke eisen voldoet.

Bouw en vastgoed

Projectbord

In opdracht van Greyd! hebben wij dit prachtige projectbord gerealiseerd nabij het centrum van Sneek. Een projectbord is het ideale middel om mensen te informeren over uw project.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.