Vlaggen en masten

Vlaggen en banieren trekken direct de aandacht van langskomend publiek. Het is een relatief betaalbaar en doeltreffend reclamemiddel. Interlinie ontwerpt en maakt verschillende diverse soorten vlaggen: kiosk- en raamvlaggen, de populaire beachflag, een mastvlag of één voor u op maat gemaakt. En ook de mast is bij ons verkrijgbaar. 

Kies de juiste vlag

Vlaggen en banieren zijn er voor binnen en buiten, verkrijgbaar in verschillende modellen. Ga voor de vlag die het beste bij u past:

Product Beachflag Kioskvlag Raamvlag Mastvlag Banier Gevelvlag Eigen formaat
Toepassing De populaire blikvanger op ieder evenement, indoor of outdoor. Bij uw terras, restaurant of op het strand. Zorg voor zichtbaarheid van uw winkel, foodtruck of lunchroom. In uw huisstijl of met een unieke boodschap.  Monteer de vlag op uw raam met de zuignap. Geschikt voor etalages, terrasschermen of winkelramen Val op met deze vlag bij evenementen, op een bedrijventerrein, bij uw restaurant, hotel of kantoor. Staand en langwerpig model vlag geschikt voor horeca, winkels, evenementen of bedrijfspanden. Rechthoekige vlag voor aan de muur, gevel of wand. Ideaal voor evenementen en promotie. Vraag maximale aandacht bij evenementen en wedstrijden. Of voor uw onderneming. 
Levertijd  2 werkdagen Flag longlife: 1 werkdag, Banner 610: 4 dagen 4 werkdagen 1 werkdag 1 werkdag 1 werkdag 2 werkdagen
Bedrukking Enkelzijdig Enkel- en dubbelzijdig Dubbelzijdig Enkelzijdig Enkelzijdig Enkelzijdig Enkelzijdig
Materiaal Flag longlife Flag longlife/ Banner 610 Banner 610 Flag longlife Flag longlife Flag longlife Flag longlife
Afwerking Dubbelgestikte tunnel en lus Flag longlife: Dubbelgestikte tunnel. Banner 610: Dubbelgestikte tunnel en zoom Dubbelgestikte tunnel Dubbelgestikte zoom met: band, koord en lus of band en haken. Afwerking kan aan linker- of rechterzijde. Afwerking links of rechts. Kies uit een tunnel (dubbelgestikt) of geen tunnel. Inclusief band en haken. Afwerking links of rechts. Met band, koord en lus. Flag: dubbelgestikte zoom. Afwerking links of rechts. Recht model: kies uit band, koord en lus of band en haken. Staand model: kies uit band, koord en lus of met of zonder tunnel.
Levensduur (minimaal) 3-5 maanden 3-5 maanden 3-4 maanden 3-5 maanden 3-5 maanden 3-5 maanden 3-5 maanden

 

Bijpassende vlaggenmasten

Vlaggenmast erbij? Bestel bij Interlinie een vlaggenmast die past bij uw vlaggen of banieren. Onze masten zijn gemaakt van duurzaam glasvezelversterkte polyester, onderhoudsvrij materiaal met een glanzende afwerking. De masten zijn van lichtgewicht, maar dat doet niet af aan de sterkte. De masten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hoogtes.

 

Image
Image
Productinformatie
Opvallende vlaggen
Materiaal dat niet snel rafelt
Standaard of op maat gemaakt
In alle maten, vormen en kleuren
Duurzame kwaliteitsmasten optioneel
Image Image

Veelgestelde vragen

  • Rafelen de vlaggen snel?
    Interlinie werkt met verschillende materialen van hoge kwaliteit. De vlaggen rafelen niet snel. Dit is ook afhankelijk van waarvoor u de vlaggen gebruikt en hoe intensief. Wij denken graag met u mee in materiaalkeuze en uitvoering om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier van uw vlaggen heeft. en materiaal wordt aangepast naar uw doel, wens en stijl.
  • Wat kost een vlag bedrukken?
    Dat is afhankelijk van de grootte, het materiaal en het ontwerp. Vraag vrijblijvend een offerte aan of stap eens binnen bij ons kantoor in Sneek.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor vlaggen en banieren bekijken ook vaak spandoeken en werkkleding. En heeft u onze interieurproducten al ontdekt? Fotobehang en de wallprints brengen direct sfeer in uw interieur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kom eens langs bij Interlinie in Sneek. U kunt met eigen ogen onze vlaggen en banieren bekijken. Liever eerst een offerte? Vul hieronder uw gegevens in en vraag direct één aan. 

Bekijk projecten binnen Gevel en terrein

Gevel en terrein

Feadship | Helikopter Platform

In opdracht van Feadship dit imposante helikopterplatform aangebracht van 40 x 40 meter!

Voertuigbelettering

Schaftwagen - Cnossen Infra

Schaftwagens zijn een ideale manier om uw bedrijf zichtbaar te maken voor een groot publiek. Dit komt omdat een schafwagen een enorm groot bereik heeft. Want zelfs als deze stilstaat op een vaste locatie, blijft het uw naamsbekendheid vergroten.
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.