Bouwbord

‘Breng uw project onder de aandacht’

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een bouwbord? Een groot informatief bord op de bouw zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van een project. Iedereen die het bouwbord ziet staan weet direct dat er een groots project plaatsvindt. Zo’n projectbord kan een beeld geven voor een nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie. Interlinie Visuele Reclame is al 20 jaar actief op het gebied van ontwerp en montage van bouwborden. Interlinie biedt verschillende soorten bouwborden. Het traditionele bouwbord van hout, maar ook buizenframes voorzien van een spandoek. De borden worden vrijstaand, recht, in V-constructie geplaatst of bevestigd aan een wand. Daarnaast kan een bouwbord als één groot geheel geplaatst worden, of uit meerdere smalle borden of stroken bestaan. Dit kan ook in combinatie. Bijvoorbeeld een groot bord met kleinere stroken aan de boven of onderkant.

Doel van een bouwbord

Bouw- of projectborden zijn tegenwoordig onmisbaar. Ze worden gebruikt voor het verhuren of verkopen van bedrijfspanden en woningen en natuurlijk op verschillende bouwplaatsen. De bouwborden zorgen voor een goede communicatie tussen inwoners uit de omgeving en een bouworganisatie. Het kan zorgen voor meer naamsbekendheid van een bouwbedrijf onder de volksmond. Ook zorgt een bord op de bouw voor meer interesse en voorbijgangers kunnen inspiratie opdoen. Naast bouwprojecten kan een soortgelijk bord ook informatie bieden voor bijvoorbeeld een festival. Het is een goedkope, eenvoudige manier van reclame. Er wordt via een bord doeltreffend geadverteerd. De informatie die op een bouwbord wordt geplaatst is onder andere wanneer het project van start gaat, wanneer het verwacht te eindigen en een foto of ontwerp van het project hoe het er naar verwachtingen uit gaat zien.

Bouwbord veiligheid

Daarnaast staan er op een bouwbord ook waarschuwingen en informatie over betredingsregels en eventuele gevaarlijke stoffen vermeld. Iedere werknemer die het terrein gaat betreden wordt geïnformeerd over de veiligheid- en toegangsinstructies. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en weten alles over veilig werken op een bouwplaats. De projectborden worden op vakkundige wijze en stevige constructies opgesteld. Kortom, een totaaloplossing voor de “bouw”. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.