Freesletters

‘Voor een opvallende gevel’

Tegenwoordig zie je op elk bedrijfspand wel een naam of logo in freesletters. Het is een opvallende manier om het pand te stijlen. Je ziet de letters vaak aan de buitenkant van bedrijven, maar het is ook mogelijk om deze aan de binnenkant te plaatsen. Bij Interlinie kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten en er is een ruime keuze uit Ral-kleuren. Ook zijn er verschillende soorten materialen voor de freesletters beschikbaar. Denk hierbij aan acrylox aluminium, sandwichpanel of rvs. Voor een opvallende en onderhoudsvrije manier van gevelreclame is deze manier van belettering een goede optie.

Freesletters binnen

Zoals eerder genoemd is het ook mogelijk om de freesletters aan de binnenkant van uw bedrijfspand te plaatsen. Dit geeft uw kantoorruimte een professionele en stijlvolle indruk. De letters zijn ook binnen van dezelfde materialen en dus onderhoudsvrij. In uw kantoorruimte dienen ze als een mooi visitekaartje voor klanten en bezoekers van uw bedrijf. U kunt ze zo aanpassen dat het een mooi geheel wordt met uw interieur. U kunt hierbij denken aan uw logo of bedrijfsnaam groot op de muur in een kantoorruimte, of bijvoorbeeld als inspirerende decoratie zoals een mooie tekst/quote.

Freesletters LED

Natuurlijk zijn de letters overdag goed zichtbaar door de mooie felle kleuren, maar wanneer het donker wordt zie je ze jammer genoeg steeds minder. Daarom bieden wij ook de optie om ook in het donker zichtbaar te zijn door middel van een freesletters LED verlichting. Hierdoor schijnt er een lampje vanaf de onderkant of achter de letters om deze zo beter zichtbaar te maken. Naast het feit dat de letters beter zichtbaar worden en extra opvalt, geeft het ook een hele moderne uitstraling aan het pand.

Offerte aanvragen

Lijkt het u wel wat om uw pand een gloednieuwe professionele uitstraling te geven? U kunt bij ons langs komen of geheel vrijblijvend een afspraak maken om uw ideeën aan ons voor te stellen. Aan de hand van uw inbreng maken wij een ontwerp en stellen wij een offerte voor u op.