Schaftwagen – Cnossen Infra

Schaftwagen – Cnossen Infra

Als specialist in beletteringen kunnen wij werkelijk elk type voertuig van een tijdelijke of permanente belettering voorzien. Naast een grote diversiteit aan voertuigen, zijn ook schaftwagens een ideale manier om uw bedrijf zichtbaar te maken voor een groot publiek. Dit komt omdat een schafwagen een enorm groot bereik heeft. Want zelfs als deze stilstaat op een vaste locatie, blijft het uw naamsbekendheid vergroten. Als uw bouwproject op een zicht locatie langs drukke verkeersweg staat, wilt u passanten natuurlijk laten weten dat uw bedrijf hier aan een project werkt. Dan is een schaftwagen in uw eigen huisstijl een prachtige eyecatcher! Zo is Cnossen Infra goed zichtbaar tijdens zijn project.

Welke belettering het best geschikt is voor uw schaftwagen, is afhankelijk van het type en van uw wensen. Wilt u enkel uw eigendom markeren met uw logo? Of wilt u van uw schaftwagen een échte eyecatcher maken? De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze e rvaren plakspecialisten kennen vele oplossingen, variërend van losse logo’s tot complete wraps!

Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Gevel en terrein

Swieringa Automaterialen

Het beletteren van de ramen is een effectieve en voordelige manier om uw organisatie professioneel te presenteren.

Voertuigbelettering

Bestelbus wrappen | Hazelhoff

Carwrapping betekent vrijheid! Combineer vrijwel eindeloos met uitvoeringen in mat, metallic, transparant en vele kleuren, designs en profielen.
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.