Pop-up Paddock – Amsterdam

Pop-up Paddock – Amsterdam

De beleving van uw merk versterken.


Voor een aantrekkelijke en commercieel succesvolle beleving binnen uw bedrijf, winkel of instelling zal de signage aan de buitenkant moeten corresponderen met de binnenkant. Daarbij is een heldere en herkenbare merkidentiteit van essentieel belang. Interlinie helpt met het uniform doorvoeren van de signage, ook binnen in uw bedrijf, winkel of instelling. Interlinie heeft de gehele aankleding van de pop-up paddock op het Rokin in hartje Amsterdam gerealiseerd, waar bezoekers als eerste in de nieuwe bolides van het Formule 1-seizoen kunnen racen.

Alle visuele communicatie-uitingen die u in en rondom uw bedrijfspand tegenkomt, kunnen we voor u ontwerpen, printen en aanbrengen. Vanuit eigen huis, met onze eigen ontwerp studio en printstraat en met onze eigen specialisten.
Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Voertuigbelettering

Autobelettering | H&M

Of uw bedrijfswagenpark nu klein of groot is, bedrijfswagens zijn het visitekaartje van uw bedrijf!

Voertuigbelettering

Schaftwagen - Cnossen Infra

Schaftwagens zijn een ideale manier om uw bedrijf zichtbaar te maken voor een groot publiek. Dit komt omdat een schafwagen een enorm groot bereik heeft. Want zelfs als deze stilstaat op een vaste locatie, blijft het uw naamsbekendheid vergroten.
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.