Wagenpark Antonius Ziekenhuis

Wagenpark Antonius Ziekenhuis

Wagenpark belettering is een kosteneffectieve manier om je auto’s of bedrijfswagens er uniform uit te laten zien en ondertussen ook nog de naamsbekendheid van je onderneming te vergroten. Maar de professionele look wekt niet alleen vertrouwen bij (potentiële) klanten, ook medewerkers krijgen er een gevoel van solidariteit en loyaliteit van. Twee vliegen in één klap!
Een snelgroeiende onderneming behoort altijd in beweging te zijn en dat geldt ook voor de uitstraling van het wagenpark. Het zorgt niet alleen voor herkenbaarheid van uw klanten, maar geeft ook uw werknemers een gevoel van solidariteit en loyaliteit naar uw onderneming. Wegens een complete rebranding bij onze opdrachtgever Antonius Ziekenhuis Sneek, zijn wij als partner uitgekozen, voor het herbeletteren van het gehele wagenpark. Ruim 80 diverse auto’s zijn voorzien van de belettering in de nieuwe huisstijl! 

De belettering of bestickering van je hele wagenpark heeft veel voordelen voor je bedrijf. En die zetten we graag even voor je op een rijtje.

  1. Uniformiteit: Wagenpark belettering zorgt voor dezelfde uitstraling van iedere wagen. Klanten weten daardoor meteen met wie ze te maken hebben en ook medewerkers voelen zich meer verbonden. Met elkaar én met je bedrijf.
  2. Professionaliteit: Wagens met een mooie opdruk stralen een zekere professionaliteit uit. Zeker als alle auto’s dezelfde look hebben. Dat wekt vertrouwen bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Een win-win situatie.
  3. Naamsbekendheid: Waar je wagens ook rijden of geparkeerd staan, voorbijgangers of weggebruikers zien continu je merk en/of slogan voorbij komen. Je auto’s zijn daarmee niet alleen een vervoersmiddel, maar ook nog een effectieve marketingtool!
  4. Duurzaamheid: Wagenpark bestickering heeft niet alleen een esthetische waarde, maar is ook erg praktisch. Belettering van hoge kwaliteit gaat namelijk erg lang mee en beschermt je wagens ondertussen ook nog tegen eventuele schade van het weer!
  5. Hoge opbrengst: Wagenpark belettering is een relatief kleine investering met een grote opbrengst. Je investeert immers maar één keer om vervolgens lang van alle bovenstaande punten te kunnen profiteren. Dat is slim je marketingbudget besteden

Professionele bedrijfsauto’s zorgen voor stralende werknemers!

Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Interieur

Wandbekleding

Wandbekleding wat naast het creëren van een aantrekkelijke sfeer ook nog eens egaliserend, isolerend én geluiddempend werkt!

Gevel en terrein

Lichtreclame | Miedema accountants

De gevel van Miedema Accountants aan het Martiniplein in Sneek is zichtbaar gemaakt door middel van lichtreclame van doosletters. Vanuit het hartje van Sneek biedt Miedema accountants een breed pakket aan diensten voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ze bieden praktische oplossingen en een helder advies. Kortom Miedema Accountants zet uw zaak in beweging!
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.