Asfaltstickers

Asfaltstickers zijn ideaal voor tijdelijke promoties. Op een festival, tijdens een evenement of in een winkelstraat bijvoorbeeld. De stickers zijn een waardevol onderdeel van uw bedrijfspromotie. De stickers in uw eigen unieke ontwerp vallen al van verre op. 

Betere verkoop met asfaltstickers

Wist u dat reclame op de grond of vloer de verkoop tot zo’n 50% kan verhogen? Het nodigt de bezoeker uit om bij u naar binnen te gaan. Of toch verder te lopen naar dat ene evenement. Zorg voor effectieve stickers die werken. Kies voor een pakkend ontwerp in het juiste formaat. En zorg voor een strategische plek om de sticker te plakken. Maak gebruik van de kennis en ervaring voor Interlinie. Zo haalt u het meeste uit uw asfaltstickers. 

 

Image
Image
Productinformatie
Ontwerp op maat
In alle kleuren mogelijk
Voor tijdelijke promotie
Gemakkelijk verwijderbaar
Ongelimiteerd in vorm en grootte
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Hoelang zijn de asfaltstickers te gebruiken?
  De asfaltstickers zijn maximaal 3 maanden te gebruiken. 
 • Zijn asfaltstickers gemakkelijk te verwijderen?
  De stickers worden gemaakt van gegoten polymeer. Dit is materiaal dat gemakkelijk van het asfalt te verwijderen is. Er blijven ook geen resten achter op de grond. 
 • Wat kosten asfaltstickers?
  De kosten zijn afhankelijk van onder andere de grootte, vorm en de kleuren die worden gebruikt. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een duidelijk beeld te krijgen van de prijs van asfaltstickers.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor asfaltstickers bekijken ook spandoeken, zitzakken en stickers. Ook geschikt voor tijdelijke promotie zijn de magneetstickers voor op voertuigen. En heeft u onze werkkleding al ontdekt? 

Vraag direct een offerte aan

Wil u asfaltstickers kopen voor een nieuwe promotieactie? Kom langs op ons kantoor in Sneek. Wij adviseren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. Liever eerst weten wat de kosten zijn van asfaltstickers? Vraag nu een offerte aan. U ontvangt binnen 48 uur reactie.

 

Bekijk projecten binnen Promotie

Gevel en terrein

Freesletters | Foodbar Picknickers

Met een strak ontworpen en goed ogend pand kunt u indruk maken in uw directe omgeving!

Voertuigbelettering

Wagenpark Antonius Ziekenhuis

Professionele bedrijfsauto's zorgen voor stralende werknemers! 
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.