Bootwrap

Een bootwrap laat ieder schip direct opvallen. Met wrappen pakken we uw boot volledig in met zelfklevende folie. En dat kan in ieder denkbaar design. Pak uit met een uniek ontwerp. Kies voor een rustige kleur of val op met een mix van felle kleuren. Bootwrap is ook een perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten op het water. 

Boot wrappen

Als u uw naamsbekendheid wil vergroten werkt een goed ontwerp voor een bootwrap. Het wrappen van een boot kan in alle vormen: van een logo, boodschap tot het geheel wrappen van uw boot. De originele lak van de boot wordt hierbij niet aangetast. U kunt de boot heel gemakkelijk weer een andere look geven.

Image
Image
Productinformatie
Custom made ontwerp
Vervormbare kwaliteitsfolie
Alle kleuren zijn mogelijk
Ongelimiteerd in afmeting
Ontvang een offerte binnen 48 uur
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Hoelang gaat bootwrap folie mee?
  Dit is afhankelijk van hoeveel en waar u vaart. Vaart u regelmatig en alleen in Nederland? Dan blijft de wrap ongeveer 5 jaar zitten. 
 • Kan ik kiezen uit iedere kleur?
  Bij bootwrap is iedere kleur en ieder ontwerp mogelijk.
 • Wat kost bootwrap?
  Dat is afhankelijk van de grootte van het schip. Vraag een offerte aan en geef daarbij de maten en uw wensen door. Dan sturen wij u binnen 48 uur een passend voorstel.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor bootwrap bekijken ook bootnamen en bootstriping. Wilt u ook andere objecten een compleet nieuw uiterlijk geven? Ontdek ook onze meubelwrap en carwrap.

Vraag direct een offerte aan

We verwelkomen u graag bij Interlinie in Sneek voor advies op maat. Liever eerst een idee wat de kosten zijn voor het wrappen van een boot? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk projecten binnen Boten


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Een kijkje terug in de oude doos, autobelettering in de jaren 90

Voertuigbelettering

Carwrap

Wij bij Interlinie zijn gespecialiseerd in carwrap, dit doen wij ook al dik 30 jaar. Met zeer geavanceerde printers is in overleg van alles mogelijk. Bent u nou ook benieuwd naar wat een carwrap kost of bent u geïnteresseerd in andere dingen die wij kunnen? Neem dan nu contact op en ontvang een vrijblijvende offerte … Continued
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.