Bootwrap

Een bootwrap laat ieder schip direct opvallen. Wachten voor een brug of voor een sluis kan plots uitermate interessant worden. Door uw boot te voorzien van een full colour wrap trekt u de aandacht. Theater op het water, met uw boot in de hoofdrol!

Boot wrappen

Met wrappen pakken we uw boot volledig in met zelfklevende folie. Deze folie is zeer vervormbaar en wordt om de romp heen ”gewrapt”. En dat kan in ieder denkbaar design. Pak uit met een uniek ontwerp! Kies voor een rustige kleur of val op met een mix van felle kleuren. 

Als u uw naamsbekendheid wil vergroten werkt een goed ontwerp voor een bootwrap. Het wrappen van een boot kan in alle vormen: van een logo, boodschap tot het geheel wrappen van uw boot. De originele lak van de boot wordt hierbij niet aangetast. Schuren, drogen en meerdere lagen aanbrengen is bij folie niet nodig. U vaart dus snel weer rond. Wilt u weer wat anders of terug naar de originele kleur? Geen probleem, de folie is eenvoudig te verwijderen.

Kies voor een full colour wrap, striping of de naam in mooie freesletters. De mogelijkheden zijn zeer divers: mat, hoogglans en metallic in vele kleuren, structuur look en bijzondere prints. Ook het bootinterieur kunnen we met folie helemaal opfrissen. Met een chique houtlook of stoer carbon ziet uw boot of schip er weer als nieuw uit.

Productinformatie
Custom made ontwerp
Vervormbare kwaliteitsfolie
Alle kleuren zijn mogelijk
Ongelimiteerd in afmeting
Ontvang een offerte binnen 48 uur
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Hoelang gaat bootwrap folie mee?
  Dit is afhankelijk van hoeveel en waar u vaart. Vaart u regelmatig en alleen in Nederland? Dan blijft de wrap ongeveer 5 jaar zitten. 
 • Kan ik kiezen uit iedere kleur?
  Bij bootwrap is iedere kleur en ieder ontwerp mogelijk.
 • Wat kost bootwrap?
  Dat is afhankelijk van de grootte van het schip. Vraag een offerte aan en geef daarbij de maten en uw wensen door. Dan sturen wij u binnen 48 uur een passend voorstel.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor bootwrap bekijken ook bootnamen en bootstriping. Wilt u ook andere objecten een compleet nieuw uiterlijk geven? Ontdek ook onze meubelwrap en carwrap.

Vraag direct een offerte aan

We verwelkomen u graag bij Interlinie in Sneek voor advies op maat. Liever eerst een idee wat de kosten zijn voor het wrappen van een boot? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk projecten binnen Boten

Voertuigbelettering

Wagenpark Antonius Ziekenhuis

Professionele bedrijfsauto's zorgen voor stralende werknemers! 

Promotie

Formule 1 | Zandvoort

Interlinie realiseerde diverse uitingen voor Pepsi op de boulevard van Zandvoort. Van prachtige full colour afbeeldingen in vrijstaande frames tot custom-made olievaten voorzien van logo's.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.