Bouwhekdoek

Gebruik een bouwhekdoek voor de afscherming van uw bouwplaats of evenement. En gebruik het direct als reclame voor een tijdelijke actie. Een bouwhekdoek is een voordelige en eenvoudige manier effectief voorbijgangers te informeren of inspireren.

Afschermen en communiceren met bouwhekdoek

Bij de verbouw van een bedrijfspand, een compleet nieuw bouwproject. Om ervoor te zorgen dat bezoekers exclusief genieten van een evenement en ze ook de weg te wijzen. Bouwhekdoeken houden nieuwsgierig publiek buiten de deur. En met het juiste ontwerp communiceert u direct uw boodschap. 

Kies voor bouwhekdoeken van zeer hoge kwaliteit

U heeft keuze uit diverse materialen en kleuren. Kom langs bij Interlinie om de materialen te voelen, u ziet direct voorbeelden van wat mogelijk is. Interlinie helpt u vooruit in ontwerp, productie en montage. Samen creëren we een passend bouwhekdoek in de stijl van uw organisatie.

 

Image
Image
Productinformatie
Makkelijk te monteren
Hoge kleurintensiteit
In alle maten mogelijk
Voor afscherming en communicatie
Verschillende materialen verkrijgbaar
Image

Veelgestelde vragen

 • Van welke materialen worden bouwhekdoeken gemaakt?
  ProPES FR, Banner 510, Flag Pet en Mesh zijn de materialen die Interlinie gebruikt. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen, sterkte en samenstelling. Met u kiezen we het materiaal dat het beste past bij het doel van uw bouwhekdoek. 
 • Kan ik het bouwhekdoek zelf makkelijk bevestigen?
  U kunt het doek zelf bevestigen of dit laten doen door Interlinie. De bouwhekdoeken kunt u bevestigen met tiewraps.
 • Wat kost een bouwhekdoek?
  De kosten van een bouwhekdoek zijn afhankelijk onder andere het materiaal, de afmeting en hoeveelheid bouwhekdoeken. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 48 uur reactie.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor bouwhekdoeken bekijken ook steigerdoeken en makelaarsborden. Interlinie biedt ook bedrukte werkkleding voor uw personeel. En heeft verrassende mogelijkheden in zichtbaarheid en communicatie bij bouwprojecten en evenementen

Vraag direct een offerte aan

Kom eens langs bij Interlinie in Sneek voor advies en een origineel ontwerp voor uw bouwhekdoek. Liever eerst een idee van wat bouwhekdoeken kosten? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk projecten binnen Bouw en vastgoed

Promotie

Formule 1 | Zandvoort

Interlinie realiseerde diverse uitingen voor Pepsi op de boulevard van Zandvoort. Van prachtige full colour afbeeldingen in vrijstaande frames tot custom-made olievaten voorzien van logo's.

Voertuigbelettering

Autobelettering | HB Landmeetkunde

Heel subtiel, of juist heel uitbundig, overal kom je autoreclame tegen. Als het niet rijdend is, dan wel geparkeerd of voor een rood stoplicht. Het is dan ook één van de meest effectieve vormen van reclame.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.