Carwrap

Carwrap geeft uw auto in korte tijd een compleet andere look. Glans, mat of er tussenin. Dezelfde look als carbon fibre of brushed metal. Liever een subtiele full colour folie? Bij Interlinie zijn geen grenzen in kleur en vorm. Verwacht een totale service in carwrap. Van uniek ontwerp tot het secuur wrappen van uw voertuig

Carwrap speciaal voor u ontworpen

Carwrappen is een techniek die wij veel gebruiken om auto’s te stijlen in ieder gewenst uiterlijk. Sportief, gecamoufleerd of juist karakteristiek. Uw smaak is leidend bij het ontwerp dat ons creatieve team voor u op maat maakt. Iedere kleur en vorm is mogelijk. En u heeft keuzes uit diverse soorten folie. De stijl kan versterkt worden met het wrappen van de grill, spiegelkappen en raamstijlen.

 

 

 

Image
Image
Productinformatie
Ontwerp voor u op maat
Geschikt voor alle soorten auto's
Ontvang een offerte binnen 48 uur
Het beschermt de originele laklaag
Carwrap kan permanent blijven zitten
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een auto wrappen?
  Iedere carwrap is verschillen. De vraag ‘hoeveel kost het wrappen van mijn auto’ is daarom moeilijk te beantwoorden. De prijs is onder andere afhankelijk van het type auto, het ontwerp en de specifieke folie. Vraag gerust een offerte op, dan weet u binnen 48 uur wat een carwrap u kost. 
 • Kan ik zelf ideeën aandragen voor de carwrap?
  Ja, graag zelfs. Het creatieve team van Interlinie maakt voor u een ontwerp op maat. Daarbij houden wij rekening met uw ideeën en wensen én met het type auto. Samen komen we tot een unieke uitvoering. 
 • Kan ik zelf mijn auto wrappen?
  Ja, dat kan. Weet wel dat wrappen specialistisch werk is. Interlinie heeft 20 jaar ervaring in het beplakken van voertuigen. Daarom garanderen wij een nauwkeurig uitgevoerde, geslaagde carwrap. Uw tevredenheid is daarbij heel belangrijk voor ons.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor carwrap bekijken ook striping en blinderen. Wist u dat Interlinie u ook kan helpen met het blinderen en bestickeren van uw boot?

Vraag direct een offerte aan

Direct weten wat een carwrap kost? Vraag gelijk vrijblijvend een offerte aan. Of kom eens langs bij Interlinie in Sneek voor advies en een passend ontwerp.

 

Bekijk projecten binnen Voertuig reclame

Interieur

Wandbekleding

Wandbekleding wat naast het creëren van een aantrekkelijke sfeer ook nog eens egaliserend, isolerend én geluiddempend werkt!

Interieur

Pop-up Paddock - Amsterdam

Interlinie heeft de gehele aankleding van de pop-up paddock op het Rokin in hartje Amsterdam gerealiseerd, waar bezoekers als eerste in de nieuwe bolides van het Formule 1-seizoen kunnen racen.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.