Drukwerk

Specialist in drukwerk gezocht? Interlinie is al meer dan 20 jaar bedreven in alle soorten drukwerk. Van folder, flyer of brochure tot visitekaartjes en enveloppen. Van ontwerp tot aan drukwerk wordt voor u geregeld. En daarbij staan uw doelgroep en wensen altijd centraal.

Voor alle vormen van communicatie

Flyers, visitekaartjes, banners, posters… Om reclame te maken, de interne of externe communicatie te versterken of om uw naamsbekendheid te vergroten. Drukwerk blijft een effectieve en onmisbare vorm van communicatie. Verwacht een partner die meedenkt, die de behoeften van uw doelgroep ziet en effectieve uitingen ontwerpt passend bij uw doelen.

Image
Image
Productinformatie
Offerte binnen 48 uur
Kwalitatieve materialen
Onbegrensd in vorm en kleur
Ontwerp, drukwerk en levering
Voor alle soorten reclame en communicatie
Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost drukwerk bij Interlinie?
  Een goede vraag, waar geen eenduidig antwoord op te geven is. Wat zijn uw wensen en doelen? Welke middelen zetten we daarbij in? Hoe groot is de opdracht? Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 48 uur een offerte. Of loop direct binnen bij ons kantoor in Sneek.
 • Welke materialen bedrukken jullie?
  Als het te bedrukken is, leveren wij het. Interlinie voorziet in alle soorten en vormen van drukwerk. Bekend zijn de posters, brochures, flyers en visitekaartjes. We ontwerpen en drukke reclameborden, gevelreclame, maar ook complete voertuigen en alle werkkleding. 
 • Ik heb nog geen huisstijl, kan Interlinie mij daar bij helpen?
  Ja, ons creatieve team is sterk in het ontwerpen van pakkende logo’s en het ontwikkelen van een duurzame en opvallende huisstijl.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor drukwerk bekijken ook logo & huisstijl, stoepbord en reclamebord. De zichtbaarheid van uw vergroten? Denk dan eens aan unieke werkkleding en voertuigreclame. Ontdek ook onze raamstickers en gevelreclame. 

Vraag direct een offerte aan

Weet u precies wat u nodig heeft? Vraag direct een offerte aan. U bent altijd welkom bij Interlinie in Sneek. Stap gerust binnen voor advies en een passend ontwerp.

 

Bekijk projecten binnen Ontwerp

Boot

Bootnaam | Per il vento

Een bootnaam is niet alleen mooi maar soms ook noodzakelijk, sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kunt u prima de belettering van ons voor gebruiken. Wij zorgen graag voor een waterbestendige belettering die in contrast staat met de kleur van de boot en aan de wettelijke eisen voldoet.

Gevel en terrein

Feadship | Helikopter Platform

In opdracht van Feadship dit imposante helikopterplatform aangebracht van 40 x 40 meter!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.