Fotobehang

Fotobehang zorgt voor een uniek interieur van uw bedrijfspand, winkel, kantoor, beursstands of bij u thuis. Iedere ruimte krijgt zo een eigen en persoonlijke uitstraling. Verwacht van Interlinie kwalitatief behang voor grote én kleine wanden. 

Fotobehang ontwerpen, produceren, plakken

Dit soort behang maken is maatwerk: ontwerp, formaat, voor thuis of op de zaak, zelf plakken of het laten doen. Uw wens staat centraal. Samen kiezen we het soort behang dat het beste past bij uw situatie. Interlinie helpt met het maken van een ontwerp, produceren en het monteren van het fotobehang bij u op locatie. 

Airtex: mat met lichte structuur

Polyester fotobehang met een toplaag van PVC. Airtex heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. De speciale coating is waterafstotend en voorkomt scheuren en kreukels. Bovendien komt kleur prachtig uit op dit fotobehang. Airtex brengt u gemakkelijk aan op voldoende gladde en egale muren.

SanoTex: 100% recyclebaar

SanoTex is een fotobehang van polyester met een PVC-vrij coating, en is hierdoor 100% recyclebaar. Door de dekkende blauwe achterkant komen de kleuren van de print extra fraai tot z’n recht en zijn de witte gedeeltes op het doek ook echt wit.
WalltexPro: warme textiellook
WalltexPro is een kreukvrij en stevig fotobehang. Door zijn textiellook geeft het een warme uitstraling in uw interieur. Het behang is waterafstotend en kras- en stootvast. Daarnaast reflecteert het licht niet op een wand met WalltexPro, waardoor het uitermate geschikt is voor ruimtes met veel daglicht. 

MultiTexPro: geluidsdempen

MultiTexPro is fotobehang dat bij uitstek geschikt is voor bedrijfsruimtes. Het dempt geluid en isoleert. Het behang houdt in de zomer warmte buiten en in de winter de kou. Is een muur niet helemaal goed gestuct? MultiTexPro werkt oneffenheden tot 4 mm weg.

Image
Image
Productinformatie
Ongelimiteerd in kleur
Ook foto's en patronen
Alle afmetingen mogelijk
Behang in uniek ontwerp
Isolerend, geluiddempend en egaliserend
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Op wat voor ondergrond kan het fotobehang worden geplakt?
  De ondergrond van bepaald welk materiaal er zal worden toegepast. Zo worden Airtex, Sanotex en WalltexPro voornamelijk toegepast op voldoende gladde en egale muren, en zal de MultiTexPro eerder worden toegepast bij oneffenheden in de wand. Zijn de oneffenheden dieper dan 4 mm? Kies dan voor een Textielframe. 
 • Kan ik het fotobehang schoonmaken?
  Ja, dat kan. Alle behangsoorten zijn goed af te nemen met een vochtige doek, zo poetst u vlekken gemakkelijk weg. 
 • Aan welke eisen moet een foto voldoen als ik hier fotobehang van wil laten maken?
  Wij adviseren om een afbeelding te gebruiken van minimaal 700 pixels per vierkante meter. Als u uitgaat van een wand van 400 x 250 cm (10m2) moet de afbeelding minimaal 2800 x 1750 pixels bevatten voor een goed resultaat. De kwaliteit wordt natuurlijk gecontroleerd door ons gecontroleerd.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor fotobehang, bekijken ook meubelwrap en akoestische panelen. Wilt u een compleet interieur in de stijl van uw bedrijf? Ontdek dan ook onze textielframes en sierkussens.

Vraag direct een offerte aan

Kom langs bij Interlinie voor inspiratie en advies in fotobehang. Meer weten over de kosten van fotobehang? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Interieur

Gevel en terrein

Freesletters | Foodbar Picknickers

Met een strak ontworpen en goed ogend pand kunt u indruk maken in uw directe omgeving!

Bouw en vastgoed

Spandoekframe | Heren van Harinxma

Voor bouwbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een spandoekframe ten behoeve van de Heren van Harinxma. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.