Gevelreclame

Gevelreclame geeft uw pand het gezicht van uw bedrijf. Het is herkenbaar en valt direct op in het straatbeeld. Interlinie is specialist in reclame. Verwacht een totale service: van advies tot ontwerp en van productie tot montage.

Gevelreclame mogelijkheden

Een gevel die opvalt, passend bij de stijl van uw bedrijf. Reclame die mensen laat opkijken en zorgt dat bezoekers uw pand niet missen. Interlinie regelt het. Weet u nog niet hoe u het wilt aanpakken? Laat staan wat de mogelijkheden zijn? Schakel ons creatieve team in. Zo weet u zeker dat uw wensen worden uitgevoerd in het mooiste mogelijke design. 

Onderhoud voor langere levensduur

Elke gevelreclame heeft onderhoud nodig, aangezien dit de levensduur van de reclame aanzienlijk verlengt. Bij het onderhoud wordt alles grondig gereinigd, de installatie gecontroleerd en eventuele kapotte onderdelen worden vervangen. 

Image
Image
Productinformatie
Advies in vorm en ontwerp
Ook onderhoud door Interlinie
Uitvoering van productie tot montage
Geen grenzen in formaat, kleur en functionaliteit
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Welke vormen van gevelreclame zijn mogelijk?
  Interlinie biedt onder andere gevelreclame in de vorm van gevelletters, lichtbakken, verlichte freesletters en LED letters en spandoeken in verschillende kleuren.
 • Hoe werkt het ontwerpen van gevelreclame bij Interlinie?
  U kunt uw ontwerp bij ons voorstellen en wij kunnen aan de hand van uw ideeën een ontwerp voor u op maat maken. Daarbij zijn het doel, uw wensen en de huisstijl van uw organisatie leidend.
 • Wat kost gevelreclame?
  Dat is afhankelijk van de grootte, het materiaal en de uitvoering van de gevelreclame. Om een concrete prijs te kunnen geven, horen wij graag uw wensen en meten we uw gevel op. Heeft u al een concreet idee? Vraag dan direct een offerte aan.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor gevelreclame bekijken ook lichtreclame en vlaggen, banieren en masten. Voor de vindbaarheid van uw pand raden wij bewegwijzering en reclamezuilen aan. En heeft u onze raambelettering al ontdekt? 

Vraag direct een offerte aan

Interlinie visualiseert uw ideeën voor gevelreclame. Benieuwd wat de belettering van uw gevel kost? Vraag direct een offerte aan.

Bekijk projecten binnen Gevel en terrein

Voertuigbelettering

Autobelettering | HB Landmeetkunde

Heel subtiel, of juist heel uitbundig, overal kom je autoreclame tegen. Als het niet rijdend is, dan wel geparkeerd of voor een rood stoplicht. Het is dan ook één van de meest effectieve vormen van reclame.

Bouw en vastgoed

Spandoekframe | Heren van Harinxma

Voor bouwbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een spandoekframe ten behoeve van de Heren van Harinxma. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.