Kleding

Kleding moet lekker zitten, veilig zijn en van goede kwaliteit. En het zorgt voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling. Verwacht van Interlinie kwalitatieve werkkleding met reclame die blijft zitten. Alles in stijl van uw bedrijfsidentiteit. 

Werkkleding: bedrukken en borduren

Alle soorten bedrijfskleding, sporttenues en promokleding is van reclame te voorzien. U kiest uit bedrukken of borduren. Bij bedrukken drukken wij het ontwerp door middel van hitte op de kleding. Het borduren gebeurt met naald en draad. Dat is duurzamer en gaat langer mee dan bedrukken. 

Image
Image
Productinformatie
Ontwerp in uw huisstijl
Bedrukken of borduren
Herkenbare werkkleding
Keuze uit een complete outfit
Verkrijgbaar in alle kleuren en materialen
Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het laten bedrukken van kleding?
  De prijs van het bedrukken is afhankelijk van verschillende factoren: het soort kleding, de hoeveelheid ervan en wat voor bedrukking. Wilt u weten wat u betaalt voor het laten bedrukken van kleding? Vraag een vrijblijvende offerte aan. 
 • Kunnen jullie een ontwerp maken en dit laten bedrukken op de kleding?
  Interlinie is gespecialiseerd in maatwerk. Wij denken met u mee en zorgen voor een ontwerp op maat dat aansluit bij uw wensen, bedrijfsactiviteit en huisstijl.
 • Is kleding aftrekbaar van de belasting?
  Ja, mits het aan bepaalde voorwaarden voldoet. Voor Interlinie is het belangrijk dat de kleding past bij uw huisstijl. De belastingvoordelen zijn ondergeschikt aan de uitstraling die het bedrijf wil hebben. Wij willen vooral dat u blij bent met de kleding en dat de uitstraling past bij het product of de dienst dat uw bedrijf levert.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor kleding, bekijken ook voertuigbelettering en gevelreclame. Complete interieur in stijl van uw bedrijf? Ontdek dan onze zitzakken en sierkussens. Ook fotobehang is een opvallende verschijning in uw salon of kantoor. 

Vraag direct een offerte aan

Heeft u binnenkort werkkleding nodig voor uw personeel? Kom eens langs bij Interlinie, wij adviseren u graag persoonlijk. Meer weten over de kosten van werkkleding? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk projecten binnen Kleding en textiel

Boot

Bootnaam | Per il vento

Een bootnaam is niet alleen mooi maar soms ook noodzakelijk, sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kunt u prima de belettering van ons voor gebruiken. Wij zorgen graag voor een waterbestendige belettering die in contrast staat met de kleur van de boot en aan de wettelijke eisen voldoet.

Voertuigbelettering

Wagenpark Antonius Ziekenhuis

Professionele bedrijfsauto's zorgen voor stralende werknemers! 
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.