Lichtreclame

Lichtreclame laat uw pand stralen. Het valt direct op in de herkenbare huisstijl van uw organisatie. Maak gebruik van een strak ontwerp met uitgesneden doosletters, of kies voor een opvallende lichtbak. Interlinie helpt u vooruit in advies, custom made ontwerp en de montage van lichtreclame op uw bedrijfspand. 

Vier vormen van lichtreclame

Een opvallende gevel en zuilen die u niet zomaar voorbij loopt. Deze soort reclame is effectief in te zetten in drie verschillende vormen:  

Lichtbak

Ze zijn opvallend in het straatbeeld: lichtbakken. Interlinie maakt lichtbakken in iedere vorm die u wenst: in rechte vorm of contouren. Kies voor een lichtbak met uw logo, een element uit uw huisstijl of in de vorm van uw nieuwste product. 

Verlichte letters

Verlichte letters, ook wel doosletters, geven een krachtige uitstraling aan lichtreclame. U kunt ze volledig personaliseren. U heeft keuze uit direct verlichte letters met een krachtige uitstraling. Of ga voor een elegante vorm met indirecte verlichting achter de letters. 

Gevelletters 

De gevelletters lijken op doosletters. Het verschil zit in de verlichting: gevelletters worden verlicht door een lichtlijn of spots erboven. 

Neon lichtreclame

Eén van de meest nostalgische vormen van lichtreclame. Neon valt op en is helemaal in stijl van uw merk of organisatie te maken. Houd er rekening mee dat glas kwetsbaar is. Ook is neon minder duurzaam dan andere vormen van lichtreclame.

Langere levensduur door goed onderhoud

Elke lichtreclame heeft onderhoud nodig. Het verlengt de levensduur van de reclame aanzienlijk. Bij het onderhoud wordt alles grondig gereinigd, de installatie gecontroleerd en vervangen we eventueel de kapotte onderdelen.

Image
Image
Productinformatie
Altijd voor u op maat gemaakt
Voor reclame die dag en nacht opvalt
Verkrijgbaar in iedere afmeting en kleur
Lichtbakken, verlichte letter en losse letters
Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost lichtreclame?
  De prijs van lichtreclame is afhankelijk van de vorm, afmetingen, het materiaal. Wilt u weten wat u betaalt voor lichtreclame op uw gevel? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 
 • Is lichtreclame met klok mogelijk?
  Dat is zeker mogelijk. Vaak monteren we een schemerschakelaar die u kunt combineren met een tijdschakelaar. Dat maakt het mogelijk de verlichting uit te zetten bijvoorbeeld in de nacht. Ook zijn er astronomische tijdschakelaar die automatisch rekening houden met de wintertijd, zomertijd en schrikkeljaren. 
 • Is een vergunning voor lichtreclame nodig?
  Ja, dat kan het geval zijn. Wij kunnen voor u de de vergunning aanvragen.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor lichtreclame bekijken ook gevelreclame en reclamezuilen. Voor de vindbaarheid van uw pand is bewegwijzering effectief. Zoekt u uitgesproken reclame op de ramen van uw pand? Ontdek dan onze Raambelettering.

Vraag direct een offerte aan

Stap binnen bij Interlinie in Sneek voor advies in lichtreclame en een passend ontwerp. Liever eerst een idee van wat lichtreclame kost? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Gevel en terrein

Boot

Fenderhoezen - Ola

Reclame maken aan boord? Met gepersonaliseerde fenderhoezen kan niemand meer om uw vaartuig heen!

Voertuigbelettering

Autobelettering | HB Landmeetkunde

Heel subtiel, of juist heel uitbundig, overal kom je autoreclame tegen. Als het niet rijdend is, dan wel geparkeerd of voor een rood stoplicht. Het is dan ook één van de meest effectieve vormen van reclame.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.