Magneetstickers

De magneetstickers zijn dé oplossing als u flink wilt uitpakken met een tijdelijke promotieactie. Interlinie ontwerpt de stickers in alle vormen, maten en kleuren. Ieder voertuig is daardoor volledig te beplakken in de stijl die bij uw doel past. Zo maakt u opvallende reclame op de meest interessante plekken. 

voor alle voertuigen

Magneetstickers worden vaak gebruikt op auto’s, vrachtwagens en trailers. Plak ze gemakkelijk op alles van onder andere ijzer, staal en nikkel. De magneetstickers van Interlinie zijn kleurvast en blijven plakken onder alle omstandigheden. En bij het verwijderen blijven er gegarandeerd geen sporen achter. 

 

 

Image
Image
Productinformatie
Herbruikbaar
Ontzettend sterke kleefkracht
Laat geen sporen achter op de lak
Voor tijdelijke en herhaalde promoties
Ongelimiteerd in grootte, vorm en kleur
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Kan ik magneetstickers hergebruiken?
  Magneet stickers zijn zeer gebruiksvriendelijk en herbruikbaar. U plakt ze simpel op vlakke metaalhoudende ondergrond. U kunt magneetstickers hergebruiken en dat maakt ze perfect voor korte of herhaalde promotiedoeleinden.
 • Welke vormen magneetstickers zijn er mogelijk?
  Bij Interlinie kennen we geen grenzen in formaat en kleur. Het ontwerp is afhankelijk van uw wensen en het doel waaraan de magneetstickers moeten bijdragen. Ons creatieve team maakt een ontwerp voor u op maat.
 • Wat kosten magneetstickers?
  Dat is afhankelijk van de grootte, kleurgebruik en het materiaal. Vraag gerust een offerte aan om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten van de magneetstickers zoals u ze wilt hebben.

Ook interessant voor u

Magneetstickers zijn heel geschikt voor tijdelijke promotie. Zoekt u permanente bestickering? Ontdek dan de belettering voor auto’s, vrachtwagens of trailers. Andere klanten die kiezen voor magneetstickers kijken ook naar spandoeken, sponsorborden en vlaggen, banieren en masten.

Vraag direct een offerte aan

Staat er binnenkort een promoactie op de planning? Interlinie helpt u graag met het bedenken en uitvoeren van passende magneetstickers. Wees welkom op ons kantoor in Sneek. Liever eerst een idee van wat magneetstickers kosten? Vraag direct een offerte aan.

Bekijk projecten binnen Voertuig reclame

Voertuigbelettering

Bestelbus wrappen | Hazelhoff

Carwrapping betekent vrijheid! Combineer vrijwel eindeloos met uitvoeringen in mat, metallic, transparant en vele kleuren, designs en profielen.

Voertuigbelettering

Autobelettering | 123boeken

Wilt u een kleine investering doen met een groot bereik? Klinkt als een perfecte combinatie en het kan!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.