Logo & Huisstijl

Een logo en huisstijl visualiseren uw bedrijfsidentiteit. Ze zijn de perfecte vertaling van waar uw bedrijf voor staat en voor gaat. Ons creatieve team maakt een passend ontwerp voor u op maat. Zo is uw organisatie direct zichtbaar met een herkenbare en krachtige huisstijl.

Visuele vertaling van uw bedrijfsidentiteit

Om de perfecte visuele vertaling te maken, wil ons creatieve team alles over uw merk weten. Wat biedt het bedrijf? Waarom doet u wat u doet? Welke kernwaarden zijn nou écht belangrijk? Om tot kern te komen, willen wij geïnspireerd raken door uw verhaal. Zo komen we tot een krachtig ontwerp dat in de puurste vorm past bij uw bedrijfsidentiteit. 

Effectief communiceren

Uw logo en huisstijl vormen samen de basis waaruit u alle in te zetten communicatie bouwt. Interlinie geeft graag de voorzet als het gaat om online en offline communicatie. En we kunnen direct alles realiseren. Van visitekaartje en brochure tot envelop. Van reclameborden en gevelreclame tot autobestickering en passende bedrijfskleding.

 

 

Image
Image
Productinformatie
Complete huisstijl
Krachtig, passend ontwerp op maat
Versterkt de relatie met uw doelgroep
Communicatiemateriaal direct te realiseren
Van logo en visuals tot typografie en kleurenset
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een logo en huisstijl bij Interlinie?
  Bij ons krijgt u altijd maatwerk, daarom is een prijs vooraf lastig op te geven. Waar heeft u behoefte aan? Welke middelen wilt u inzetten? Vraag een offerte aan en geef alvast aan wat uw wens is, dan krijgt u binnen 48 uur een passend voorstel.
 • Kan ik ook alleen een logo laten ontwerpen?
  Ja, dat is geen probleem.
 • Ik heb al een huisstijl die niet meer bij mijn identiteit past. Kunnen jullie die vernieuwen?
  Ja, het creatieve team van Interlinie gaat geen uitdaging uit de weg en denkt graag met u mee.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor logo en huisstijl ontwerpen bekijken ook drukwerk, voertuigbelettering en werkkleding. Stap eens binnen bij Interlinie en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan

Bij Interlinie bent u altijd welkom. Bezoek ons op ons kantoor in Sneek. Liever eerst weten wat een logo en huisstijl kosten? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk projecten binnen Ontwerp

Voertuigbelettering

Autobelettering | H&M

Of uw bedrijfswagenpark nu klein of groot is, bedrijfswagens zijn het visitekaartje van uw bedrijf!

Voertuigbelettering

Habéé Kantoormeubelen

Habéé kantoormeubelen Sneek koos er voor om deze kans optimaal te benutten, door de nieuwe huisstijl belettering te voorzien van een full colour print in combinatie met freesletters!⁠
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.