Autobelettering | SmartRigging Fibremax BV

Autobelettering | SmartRigging Fibremax BV

Een logo of een tekst op een auto, vrachtwagen of aanhanger is één van de snelste en gemakkelijkste manieren om reclame te maken. Om die reden koos SmartRigging FibreMax BV voor autobelettering!
Met voertuigreclame trekt u 24 uur per dag de aandacht. Dat moet er dus haarfijn uitzien. Van letters, een logo tot aan een volledige nieuwe look door middel van een carwrap: de specialisten van Interlinie gaan zorgvuldig met elk ontwerp aan de slag. Wij kunnen één voertuig tot aan een volledig wagenpark beletteren en nemen alle zorg uit handen.
Weet u nog niet precies hoe de belettering op het voertuig eruit moet komen te zien? Dat is geen probleem. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee en zorgt voor een ontwerp dat past bij uw huisstijl.
Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Gevel en terrein

Bewegwijzering | Polem

Bewegwijzering draagt bij aan een positief bedrijfsimago en goede vindbaarheid. Daarnaast zorgt bewegwijzering voor een goede verkeersdoorstroming!

Bouw en vastgoed

Zeecontainer - Talen Noord

Zeecontainers als mobiele advertentieruimte in huisstijl voor Talen Vastgoedonderhoud. We beplakken uw container met hoogwaardige folies zodat u verzekerd bent van een pracht van een resultaat waar u jaren mee voor de dag kunt komen.
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.