Autobelettering | SmartRigging Fibremax BV

Autobelettering | SmartRigging Fibremax BV

Een logo of een tekst op een auto, vrachtwagen of aanhanger is één van de snelste en gemakkelijkste manieren om reclame te maken. Om die reden koos SmartRigging FibreMax BV voor autobelettering!
Met voertuigreclame trekt u 24 uur per dag de aandacht. Dat moet er dus haarfijn uitzien. Van letters, een logo tot aan een volledige nieuwe look door middel van een carwrap: de specialisten van Interlinie gaan zorgvuldig met elk ontwerp aan de slag. Wij kunnen één voertuig tot aan een volledig wagenpark beletteren en nemen alle zorg uit handen.
Weet u nog niet precies hoe de belettering op het voertuig eruit moet komen te zien? Dat is geen probleem. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee en zorgt voor een ontwerp dat past bij uw huisstijl.
Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Interieur

Wandbekleding

Wandbekleding wat naast het creëren van een aantrekkelijke sfeer ook nog eens egaliserend, isolerend én geluiddempend werkt!

Voertuigbelettering

Carwrap | Tesla

Wij bij Interlinie zijn gespecialiseerd in carwrap, dit doen wij ook al dik 30 jaar. Met zeer geavanceerde printers is in overleg van alles mogelijk. Bent u nou ook benieuwd naar wat een carwrap kost of bent u geïnteresseerd in andere dingen die wij kunnen? Neem dan nu contact op en ontvang een vrijblijvende offerte … Continued
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.