Autobelettering | SmartRigging Fibremax BV

Autobelettering | SmartRigging Fibremax BV

Een logo of een tekst op een auto, vrachtwagen of aanhanger is één van de snelste en gemakkelijkste manieren om reclame te maken. Om die reden koos SmartRigging FibreMax BV voor autobelettering!
Met voertuigreclame trekt u 24 uur per dag de aandacht. Dat moet er dus haarfijn uitzien. Van letters, een logo tot aan een volledige nieuwe look door middel van een carwrap: de specialisten van Interlinie gaan zorgvuldig met elk ontwerp aan de slag. Wij kunnen één voertuig tot aan een volledig wagenpark beletteren en nemen alle zorg uit handen.
Weet u nog niet precies hoe de belettering op het voertuig eruit moet komen te zien? Dat is geen probleem. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee en zorgt voor een ontwerp dat past bij uw huisstijl.
Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Interieur

Venco Choco D’rop-up Store

Een herkenbare doorvoering van een goed verzorgde huisstijl is essentieel. Voelen, zien, proeven en ervaren. Instore signing is daarbij van grote invloed op de beleving die u uw klanten meegeeft.

Interieur

Inspirerende werkomgeving

Creëer een creatieve en inspirerende werkomgeving met onze akoestische textielframes, full color plafond panelen en deurwraps!
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.