Spandoekframe

Spandoeken met een stoere, industriële look zijn een veel ingezet product bij promoties en merkzichtbaarheid. De spandoeken zijn sterk en kleurvast. De robuuste spandoekframes zet u gemakkelijk in elkaar en in deze frames staan uw spandoeken altijd mooi gespannen voor optimale attentie waarde. Deze vorm van reclame wordt veel gebruikt op beurzen, festivals en aan de gevel. De doeken kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. En dat maakt ze ontzettend populair.

Kies spandoeken die passen bij uw doel

Deze vorm van reclame wordt veel gebruikt op beurzen, festivals en aan de gevel. De spandoekframes zijn weersbestendig en duurzaam. En dat maakt ze ontzettend populair.  Het zijn daarom ideale reclamedragers om periodiek te veranderen, zodat je de ontwerpen met het jaar, seizoen of actie kan roteren. Dit is helemaal mogelijk als u een vaste plek kiest om een spandoekframe te installeren.

Interlinie biedt stevige doeken die geschikt zijn voor binnen en buiten, voor kort of langdurig gebruik. De doeken voor outdoor zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo blijven ze mooi in zon, regen en storm.

 

Image
Image
Productinformatie
Gemakkelijk te monteren
Vierkant, rechthoek of rond
Alle maten en kleuren mogelijk
Spandoek en frame samen of apart bestellen
Verschillende materialen voor binnen en buiten
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat kost een spandoek en een spandoekframe
  Interlinie biedt maatwerk. En dat zorgt ervoor dat de prijs afhankelijk is van onder andere vorm, grootte en het materiaal. Wat zijn uw wensen? Geef aan ons door met welk doel u een spandoek inzet en welk formaat u wenst. Wij sturen u binnen 48 uur een offerte. 
 • Van welk materiaal worden de spandoeken en spandoekframes gemaakt?
  Er zijn verschillende materialen spandoeken voor binnen en buiten: Banner 510, ProPES Outdoor, Banner 610 en Meshdoek. Het spandoekframe is gemaakt van aluminium en elastische spanners. U kunt ze samen of als losse producten bestellen.
 • Hoe lang gaan de spandoeken en frames mee?
  Een spandoek gaat gemiddeld 2 á 3 jaar mee. Dit is ook afhankelijk van de locatie waar het doek hang. In de volle zon verkleurt het sneller dan in een plek met schaduw of binnen. Wij garanderen een kleurechtheid van 2 jaar.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor spandoeken en spandoekframes bekijken ook vlaggen, banieren en masten, sponsorborden en gevelreclame. Staat u vaak op festivals of beurzen? Dan zijn deze textielproducten interessant. 

Vraag snel een offerte aan

Geef uw wensen en ideeën door om een duidelijke offerte te ontvangen. Na het invullen van het formulier, krijgt u binnen 48 uur een prijsopgave. Wilt u spandoeken inzetten, maar heeft u behoefte aan advies en een creatief ontwerp? Kom langs bij Interlinie, dan helpen we u direct verder.

 

Bekijk projecten binnen Gevel en terrein

Gevel en terrein

Bewegwijzering | Polem

Bewegwijzering draagt bij aan een positief bedrijfsimago en goede vindbaarheid. Daarnaast zorgt bewegwijzering voor een goede verkeersdoorstroming!

Voertuigbelettering

Autobelettering

Een kijkje terug in de oude doos, autobelettering in de jaren 90
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.