Venco Choco D’rop-up Store

Venco Choco D’rop-up Store

Om het rijke assortiment van tien varianten Choco D’rop in totaal te vieren, opende Venco Choco D’rop deze week haar eigen proefparadijs: de Venco Choco D’rop-up Store in De Koopgoot, hartje Rotterdam. Interlinie was hierin de partner om de signing te realiseren. Met signing vertaalt u de identiteit van uw organisatie in het interieur. Voelen, zien, proeven en ervaren. Instore signing is daarbij van grote invloed op de beleving die u uw klanten meegeeft.
Een herkenbare doorvoering van een goed verzorgde huisstijl is essentieel. Daarnaast onderstrepen krachtige en opvallende sfeerbeelden de gewenste uitstraling van uw formule. Groot of klein, permanent of tijdelijk, alle visuals krijgen van ons de gewenste aandacht op het gebied van kwaliteit, uitstraling en praktisch nut. Ruim 150m2 pure drop-chocolade beleving: in de Venco Choco D’rop-up Store word je ondergedompeld in een wereld van smaaksensaties. De zintuigen worden voortdurend verrast. Bezoekers kunnen – aan balies die ogen als enorme Choco D’rop ballen – naar hartenlust proeven van de 10 variaties en hun favoriete mix aan smaken kiezen. Ook kunnen ze cadeautjes laten samenstellen, die vervolgens feestelijk worden verpakt. Op een chocoladekleurig bankje geplaatst voor een speciaal ontwikkelde Instagram-wall, kan het chocolade-dropfeest voor social media worden vastgelegd.
Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Voertuigbelettering

Autobelettering | HB Landmeetkunde

Heel subtiel, of juist heel uitbundig, overal kom je autoreclame tegen. Als het niet rijdend is, dan wel geparkeerd of voor een rood stoplicht. Het is dan ook één van de meest effectieve vormen van reclame.

Promotie

Formule 1 | Zandvoort

Interlinie realiseerde diverse uitingen voor Pepsi op de boulevard van Zandvoort. Van prachtige full colour afbeeldingen in vrijstaande frames tot custom-made olievaten voorzien van logo's.
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.