Striping

Striping geeft uw boot een opvallend uiterlijk. Interlinie maakt voor u een ontwerp op maat en brengt de striping nauwkeurig aan. Zo weet u zeker dat er geen boot hetzelfde uitziet én dat de striping perfect bij het vaartuig past. Folie is duurzaam, kleurecht, snel aan te brengen en weer verwijderbaar. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het wrappen ook buiten gebeuren: ideaal voor zeiljachten met een staande mast.

Eigen ontwerp bootstriping 

Striping draait om het stylen van uw boot. En dat kan op verschillende manieren. Met een enkele of dubbele streep. Over de gehele lengte van uw boot of voor een deel. Zo regelt u snel en relatief voordelig een compleet andere look aan uw boot. Interlinie is al 30 jaar specialist in bestickering van boten. Wij denken met u mee in het ontwerp en uitvoering. 

Onderhoudsvriendelijk

De folie is kleurecht en goed bestand tegen UV, dus overbodig om uw schip jaarlijks in de was te zetten. Op een wrappingfilm zit een toplaag waar het vuil slecht op wil hechten. Schoonmaken met water is afdoende. De levensduur van de folie is circa 7 jaar.

Heeft u een ouder schip waarvan de gelcoat dof begint te worden? Met een complete wrap of een nieuwe striping ziet uw schip er weer als nieuw uit!

 

 

Image
Image
Productinformatie
Langdurig gebruik
Voor zoet en zout water
Beschermt de lak van uw boot
Geen grenzen in kleur en afmetingen

Veelgestelde vragen

 • Kan ik losse striping stickers bij Interlinie bestellen?
  Ja, dit is mogelijk.
 • Kan de folie ook onder de waterlijn worden aangebracht?
  Nee, de wrapping film is niet geschikt voor de permanente toepassing onder de waterlijn
 • Hoe voorkom ik bubbels bij het aanbrengen van de boot striping?
  Het aanbrengen van striping op uw boot is nauwkeurig werk. Het is belangrijk dat de ondergrond glad, schoon en vetvrij is. Breng de striping aan op een natte ondergrond en wrijf de bubbels weg met een doekje. Het is handig om dit met iemand anders samen te doen. Interlinie kan de bestickering ook geheel voor u regelen. U weet dan zeker dat de striping netjes aangebracht wordt en het klopt. 
 • In welke kleuren is striping mogelijk?
  In overleg is alles mogelijk, u kunt altijd contact met ons opnemen en dan bekijken we de mogelijkheden.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor striping bekijken ook bootnaam en bootwrap. Ontdek ook onze waterafstotende sierkussens voor een comfortabele dag op het water. Interlinie biedt ook striping voor auto’s. 

Vraag direct een offerte aan

Kom eens langs bij Interlinie in Sneek voor een origineel ontwerp in striping. Liever eerst een idee van wat het voor uw boot kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Boten

Gevel en terrein

Swieringa Automaterialen

Het beletteren van de ramen is een effectieve en voordelige manier om uw organisatie professioneel te presenteren.

Gevel en terrein

Lichtreclame | Miedema accountants

De gevel van Miedema Accountants aan het Martiniplein in Sneek is zichtbaar gemaakt door middel van lichtreclame van doosletters. Vanuit het hartje van Sneek biedt Miedema accountants een breed pakket aan diensten voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ze bieden praktische oplossingen en een helder advies. Kortom Miedema Accountants zet uw zaak in beweging!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.