Striping

Striping geeft uw auto een uniek, sportief uiterlijk. Om het eigen en opvallende karakter van uw voertuig perfect tot uiting te brengen, is secuur werk een must. Interlinie ontwerpt custom made striping en verzorgt de aanbreng van auto tot in detail.

Auto stylen met striping

Striping draait puur en alleen om het stylen van uw auto. Denk aan een sportieve touch-up door een enkele of dubbele streep op de motorkap. Ook de streep over de hele auto heen is een bekende. Het kan op de dorpels of raceblokken over de motorkap en het dak.

 

 

Image
Image
Productinformatie
Striping
Custom made design
Binnen 48 uur een offerte
Voor sportief en strak karakter
Beschermt de lak van uw voertuig
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Kan ik losse auto striping stickers bij Interlinie bestellen?
  Ja, dat is geen probleem.
 • Leveren jullie ook auto striping tape?|
  Nee, bij Interlinie kunt u terecht voor auto striping stickers en het ontwerp ervan. Wij werken niet met tape. 
 • Hoe voorkom ik bubbels bij auto striping aanbrengen?
  Het aanbrengen van striping is nauwkeurig werk. Zorg voor een gladde, schone en vetvrije ondergrond. Breng de stickers rustig aan op een natte ondergrond en wrijf steeds het water en de bubbels met een doekje weg. Werk bij voorkeur met zijn tweeën. U kunt ook de bestickering aan ons overlaten, zo weet u zeker dat de striping tot in detail klopt. 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor striping bekijken ook blinderen en voertuigbelettering. Wilt u een opvallende redesign van uw auto? Ontdek onze carwrap

Vraag nu een offerte aan

Kom eens langs bij Interlinie in Sneek voor advies en een origineel ontwerp in striping. Liever eerst een idee van wat auto striping u kost? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Voertuig reclame

Boot

Bootnaam | Per il vento

Een bootnaam is niet alleen mooi maar soms ook noodzakelijk, sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kunt u prima de belettering van ons voor gebruiken. Wij zorgen graag voor een waterbestendige belettering die in contrast staat met de kleur van de boot en aan de wettelijke eisen voldoet.

Interieur

Pop-up Paddock - Amsterdam

Interlinie heeft de gehele aankleding van de pop-up paddock op het Rokin in hartje Amsterdam gerealiseerd, waar bezoekers als eerste in de nieuwe bolides van het Formule 1-seizoen kunnen racen.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.