Striping

Striping geeft uw auto een uniek, sportief uiterlijk. Om het eigen en opvallende karakter van uw voertuig perfect tot uiting te brengen, is secuur werk een must. Interlinie ontwerpt custom made striping en verzorgt de aanbreng van auto tot in detail.

Auto stylen met striping

Striping draait puur en alleen om het stylen van uw auto. Denk aan een sportieve touch-up door een enkele of dubbele streep op de motorkap. Ook de streep over de hele auto heen is een bekende. Het kan op de dorpels of raceblokken over de motorkap en het dak.

 

 

Image
Image
Productinformatie
Striping
Custom made design
Binnen 48 uur een offerte
Voor sportief en strak karakter
Beschermt de lak van uw voertuig
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Kan ik losse auto striping stickers bij Interlinie bestellen?
  Ja, dat is geen probleem.
 • Leveren jullie ook auto striping tape?|
  Nee, bij Interlinie kunt u terecht voor auto striping stickers en het ontwerp ervan. Wij werken niet met tape. 
 • Hoe voorkom ik bubbels bij auto striping aanbrengen?
  Het aanbrengen van striping is nauwkeurig werk. Zorg voor een gladde, schone en vetvrije ondergrond. Breng de stickers rustig aan op een natte ondergrond en wrijf steeds het water en de bubbels met een doekje weg. Werk bij voorkeur met zijn tweeën. U kunt ook de bestickering aan ons overlaten, zo weet u zeker dat de striping tot in detail klopt. 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor striping bekijken ook blinderen en voertuigbelettering. Wilt u een opvallende redesign van uw auto? Ontdek onze carwrap

Vraag nu een offerte aan

Kom eens langs bij Interlinie in Sneek voor advies en een origineel ontwerp in striping. Liever eerst een idee van wat auto striping u kost? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Voertuig reclame

Bouw en vastgoed

Zeecontainer - Talen Noord

Zeecontainers als mobiele advertentieruimte in huisstijl voor Talen Vastgoedonderhoud. We beplakken uw container met hoogwaardige folies zodat u verzekerd bent van een pracht van een resultaat waar u jaren mee voor de dag kunt komen.

Voertuigbelettering

Carwrap | Tesla

Wij bij Interlinie zijn gespecialiseerd in carwrap, dit doen wij ook al dik 30 jaar. Met zeer geavanceerde printers is in overleg van alles mogelijk. Bent u nou ook benieuwd naar wat een carwrap kost of bent u geïnteresseerd in andere dingen die wij kunnen? Neem dan nu contact op en ontvang een vrijblijvende offerte … Continued
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.