Bewegwijzering | Graphic packaging

Bewegwijzering | Graphic packaging

Moet een leverancier eerst twee rondjes rijden voor hij uw losplaats gevonden heeft? Staan uw bezoekers voor de zoveelste keer bij de buren aan de deur? Dit lost u op door middel van de juiste bewegwijzering.
Een reclamezuil is een echte eyecatcher wat zorgt voor een goede eerste indruk bij uw klanten. Dankzij een opvallend zuil weten uw klanten of leveranciers direct waar ze zich kunnen melden.
Wilt u net als Graphic Packaging ook een goede eerste indruk achterlaten bij uw klanten en leveranciers? Overal waar mensen de weg moeten vinden, zorgen wij voor een totaaloplossing. Wij maken voor elke toepassing een passend design, maar ook exclusieve ontwerpen in uw eigen huisstijl.
Bekijk volgende project

Bekijk ook deze projecten

Interieur

Interieur aankleding kantoor

Voor aannemersbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een mooie wallcovering voor het interieur in een kantorencomplex te Groningen. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.

Interieur

Venco Choco D’rop-up Store

Een herkenbare doorvoering van een goed verzorgde huisstijl is essentieel. Voelen, zien, proeven en ervaren. Instore signing is daarbij van grote invloed op de beleving die u uw klanten meegeeft.
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Snelle service en korte lijntjes
  • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.