Tarp

Tarp, ook bekend als schaduwdoek, geeft direct beschutting tegen zon, regen en lichte wind. En het doek ziet er fantastisch uit op een terras of op festival. Functioneel én effectief om in te zetten bij zichtbaarheid en promotie. Ook als u een schaduwdoek voor uw tuin zoekt, bent u bij Interlinie aan het juiste adres.

Tarp in uniek design

De vierkante of driehoekige tarp hangt u met de kunststof ringen gemakkelijk op aan de hoeken. Tarp is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en knallende designs. Het ontwerp is altijd op maat. En daarin is alles mogelijk. Meerdere doeken in hetzelfde design. Alle tarpen in verschillende kleuren. Maak gebruik van Interlinie’s creatieve team. Zo weet u zeker dat het ontwerp past bij uw wensen én dat het geheel met elkaar klopt.

Productinformatie
Waterafstotend
Driehoek en vierkant
Alle kleuren mogelijk
Uniek en eigen ontwerp
Gemakkelijk te bevestigen

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik de tarp aan ophangen?
  De tarp is goed op te hangen aan bomen, palen of aan andere onderdelen, bijvoorbeeld van uw huis of restaurant. U kunt ook een paal in de grond slaan om zo de tarp op te hangen.
 • Is de tarp te gebruiken bij hardere wind?
  Een Tarp is niet bestand tegen harde windstoten. Wij adviseren om het materiaal binnen te halen bij slechte weersomstandigheden. Een Tarp is ideaal om beschutting te creëren en te beschermen tegen de zon, een beetje wind en lichte neerslag.
 • Kan ik uit alle afmetingen kiezen hoe groot ik de tarp wil?
  Tarp is beschikbaar in de volgende maten:
  Driehoek: 300 x 300 x 425 cm
  Vierkant: 300 x 300 cm

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor tarp, bekijken ook parasol en sierkussens. Staat u vaak op festivals of heeft u personeel op het terras? Ontdek ook onze werkkleding en voertuigbelettering.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u graag persoonlijk advies op maat? Wees welkom bij Interlinie in Sneek. Liever meer weten over de kosten voor tarp? Vraag direct uw offerte aan.

Bekijk projecten binnen Textiel


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/interlinie.com/httpdocs/public_html/uploads/cache/62d23fdb17d36cdf59ad6800454aa8036bfb82c1.php on line 21

Bootnaam

Wij hebben deze boot mogen voorzien van de unieke bootnaam “Per il Vento” wat in het italiaan staat voor ” voor de wind”. Een bootnaam is niet alleen mooi maar soms ook noodzakelijk, sterker nog, het registratienummer van bepaalde boten moet zichtbaar zijn. En daar kunt u prima de belettering van ons voor gebruiken. Wij … Continued

Promotie

Lichtreclame

De gevel van Miedema Accountants aan het Martiniplein in Sneek is zichtbaar gemaakt door middel van lichtreclame van doosletters. Vanuit het hartje van Sneek biedt Miedema accountants een breed pakket aan diensten voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ze bieden praktische oplossingen en een helder advies. Kortom Miedema Accountants zet uw zaak in beweging!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.