Vloerreclame

Vloerreclame is een uitstekende keuze als u de aandacht wilt pakken. Trek uw klanten naar binnen, heet ze welkom en wijs ze de weg. Vloerreclame is in te zetten voor verschillende acties of voor promoties. Verwacht van Interlinie opvallende vloerreclame, slijtvast en van kwaliteit.

Vloerreclame verhoogt de omzet

Wist u dat vloerreclame in winkels, restaurants en op beurzen de omzet kan verhogen tot 50%? De reclame trekt de aandacht, wijst de weg, attendeert en zorgt voor zichtbaarheid. Deze soort is effectief in te zetten in twee verschillende vormen:

Vloerstickers

Interlinie verzorgt vloerstickers in iedere vorm en kleur die u wenst. De printfolie is geschikt voor vlakke ondergronden, binnen en buiten. Dat maakt het mogelijk een complete ‘klantreis’ uit te werken: van buiten de winkel tot aan het afrekenen. Vloerstickers slijten niet en zijn gemakkelijk te verwijderen.

Vloerzeil

Vloerzeil in een uniek ontwerp maakt van een gewone vloer een boeiende vloeren. Geschikt voor korte promotieacties en opvallende communicatie, in showrooms en bij stands. Het vloerzeil is gemakkelijk te leggen en te verwijderen. Slijt langzaam.

Image
Image
Productinformatie
Slijtvast materiaal
Offerte binnen 48 uur
Altijd ontwerp op maat
Opvallende reclame maken
Alle vormen en kleuren mogelijk

Veelgestelde vragen

 • Zijn de vloerstickers makkelijk te verwijderen?
  Vloerreclame is gemakkelijk te verwijderen. Er blijven geen resten achter op de ondergrond.
 • Wat kost vloerreclame?
  De prijs is afhankelijk van de grootte, het materiaal en hoeveelheid in vloerreclame. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het realiseren van uw wensen? Vraag direct een offerte aan.
 • Wat is een strategische plek voor vloerreclame?
  Dat is afhankelijk van de ruimte waarin u het wilt toepassen. Wij komen graag bij u langs om mee te denken in ontwerp en realisatie van vloerreclame.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor vloerreclame, bekijken ook werkkleding, raambelettering en bewegwijzering. Zoekt u opvallende reclame voor uw bedrijfspand? Ontdek dan onze gevelreclame

Vraag direct een offerte aan

Wilt u voor vloerreclame effectief inzetten? Kom langs bij Interlinie voor een passend advies. Direct een indicatie van de kosten ontvangen? Vraag gelijk een offerte aan via onderstaand formulier.

Bekijk projecten binnen Interieur

Gevel en terrein

Bewegwijzering | Graphic packaging

Een reclamezuil is een echte eyecatcher wat zorgt voor een goede eerste indruk bij uw klanten. Dankzij een opvallend zuil weten uw klanten of leveranciers direct waar ze zich kunnen melden.

Voertuigbelettering

Schaftwagen - Cnossen Infra

Schaftwagens zijn een ideale manier om uw bedrijf zichtbaar te maken voor een groot publiek. Dit komt omdat een schafwagen een enorm groot bereik heeft. Want zelfs als deze stilstaat op een vaste locatie, blijft het uw naamsbekendheid vergroten.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.