Autobelettering

Autobelettering transformeert uw bedrijfsvoertuig tot een rijdend visitekaartje. Verwacht van Interlinie een totale service in bedrijfswagen belettering: van ontwerp op maat tot het bestickeren van uw voertuig. Interlinie kent geen grenzen in kleur en vorm. Zo zorgen wij voor autoreclame in uw herkenbare stijl en valt de bedrijfswagen direct op bij uw potentiële klanten.

Productinformatie
 • Ontwerp voor u op maat gemaakt
 • Autobelettering blijft permanent zitten
 • Beschermt de originele laklaag
 • Geschikt voor alle voertuigen
 • Ontvang een offerte binnen 48 uur
Voertuigbelettering werkt

Met de belettering van uw bedrijfsvoertuig is uw merk altijd zichtbaar. Belangrijk is dat de reclamestickers de juiste boodschap uitdragen. U wilt direct duidelijk maken waar uw merk voor staat. Alleen dan is het beletteren van bedrijfsvoertuigen een voordelige én effectieve vorm van reclame maken.

Productinformatie
Geschikt voor alle voertuigen
Beschermt de originele laklaag
Ontwerp voor u op maat gemaakt
Ontvang een offerte binnen 48 uur
Zowel voor tijdelijke als permanente toepassingen
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Wat doet voertuigbelettering met autolak?
  Bestickering is niet schadelijk voor de lak van uw voertuig. Sterker nog, het beschermt de lak tegen krassen en steenslag. Wanneer de stickers verwijderd worden, zijn er geen resten zichtbaar. Wel is er, nadat bestickering jarenlang op de wagen heeft gezeten, kans op kleurverschil door de zon. 
 • Wat zijn realistische autoreclame prijzen?
  Belettering is maatwerk, daardoor zijn de kosten voor iedere opdracht verschillend. De grootte van het voertuig, het formaat van de reclame en het soort materiaal zijn onder andere factoren die invloed hebben op de autoreclame prijzen.
 • Hoe snel kan ik mijn auto laten beletteren?
  Afhankelijk van uw wensen en hoeveel voertuigen u wilt voorzien van autoreclame, bepalen wij samen de termijn waarop uw voertuig bestickerd wordt.

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor autobelettering kijken ook naar belettering van vrachtwagen en trailer. Voertuigbelettering is permanent, bent u op zoek naar een tijdelijke autoreclame? Ontdek dan de magneetstickers. Interlinie verzorgt ook striping tot in de detail

Vraag direct een offerte aan

Wees welkom bij Interlinie. Stap gerust binnen voor advies en een passend ontwerp. Liever eerst een overzicht van autobelettering kosten voor u? Vraag gelijk vrijblijvend een offerte aan.

 

 

 

Bekijk projecten binnen Voertuig reclame

Promotie

Sponsorborden

Een duidelijk sponsorbord zal veel aandacht krijgen en is ideaal om jou doelgroep te bereiken!

Bouw en vastgoed

Spandoekframe | Heren van Harinxma

Voor bouwbedrijf Van Wijnen realiseerde Interlinie een spandoekframe ten behoeve van de Heren van Harinxma. Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.