Vrachtwagenbelettering

Vrachtwagenbelettering geeft een zinvolle extra functie aan transport. Interlinie denkt mee in een opvallend ontwerp dat een doel dient én past bij uw huisstijl. Interlinie garandeert een zorgvuldige uitvoering van vrachtwagenbelettering die klopt tot in detail. Vergroot uw naamsbekendheid door herkenbare reclame op vrachtwagens. 

Vrachtwagen beletteren of wrappen

Een goed ontwerp van vrachtwagen belettering werkt als u uw naamsbekendheid wilt vergroten. Een vrachtwagen bestickeren kan in alle vormen: van logo of boodschap tot full color bestickering. Liever de vrachtwagencabine wrappen? Ook dat kan. Interlinie denkt mee in een creatief ontwerp en verzorgt de uitvoering tot in detail. 

Verkeersveiligheid door bestickering

Een duidelijke waarschuwing in de dode hoek. Of ‘Blijf rechts van mij’ op de achterkant van de vrachtwagen. Vrachtwagenbelettering kan bijdragen aan de verkeersveiligheid. Vindt u dat belangrijk? Interlinie verwerkt verkeersveiligheid in het ontwerp.

Image
Image
Productinformatie
Beschermt de originele laklaag
Draagt bij aan verkeersveiligheid
Ontvang een offerte binnen 48 uur
Ontwerp op maat voor uw vrachtwagen(s)
Zowel voor tijdelijke als permanente toepassing
Image Image

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang gaat vrachtwagenbelettering mee?
  Levenslang, als er zorgvuldig wordt omgegaan met het materiaal.
 • Wat zijn gemiddelde vrachtwagen reclame kosten?
  Dat is helemaal afhankelijk van het ontwerp: hoe groot is de belettering, welke materialen worden gebruikt en is de vrachtwagen reclame full color of niet? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het beletteren van uw vrachtauto.
 • Wat kost het bestickeren van een vrachtwagen?
  Vrachtwagenbestickering is altijd maatwerk. De prijs van de bestickering is onder andere afhankelijk van het formaat, de vorm en kleurgebruik. Vraag een offerte aan voor uw wensen en ideeën, dan krijgt u binnen 48 uur een prijsopgave. 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor vrachtwagenbelettering bekijken ook trailerbelettering en voertuigbelettering. Een vrachtwagen bestickeren is permanent, onze magneetstickers zijn perfect voor tijdelijke of herhaalde promotie. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u uw vrachtwagen(s) beletteren? Stap eens binnen bij Interlinie in Sneek voor advies in ontwerp en uitvoering. Liever eerst een idee van wat reclame op uw vrachtwagen kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk projecten binnen Voertuig reclame

Gevel en terrein

Bewegwijzering | Polem

Bewegwijzering draagt bij aan een positief bedrijfsimago en goede vindbaarheid. Daarnaast zorgt bewegwijzering voor een goede verkeersdoorstroming!

Interieur

Wandbekleding

Wandbekleding wat naast het creëren van een aantrekkelijke sfeer ook nog eens egaliserend, isolerend én geluiddempend werkt!
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.