Whiteboard

Whiteboard met eigen ontwerp, helemaal in de stijl van uw bedrijf. Gebruik de magnetische whiteboards als inspiratiewand, weekplanner of agile werken. De whiteboards zijn veelzijdig in gebruik. Creëer een effectief ontwerp voor een origineel en werkbaar bord.

Whiteboard personaliseren

Een gepersonaliseerd whiteboard versterkt uw bedrijfsidentiteit. In uw eigen huisstijl en voorzien van een effectief en werkbaar ontwerp, past het bord geheel bij uw manier van werken. Het bord is magnetisch en beschrijfbaar. Perfect voor brainstormsessies, presentaties, als backlog of om prestaties op bij te houden. 

Eenvoudig te verplaatsen standaard

Wij kunnen uw whiteboard leveren met een verrijdbaar frame. De stalen standaard is verrijdbaar en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Twee van de vier wielen hebben een rem. De positie van het bord is in te stellen op drie hoogtes en u kunt kiezen uit twee formaten: medium (90 x 150 cm) en large (140 x 150 cm).

 

Image
Image
Productinformatie
Magnetisch
Beschrijfbaar
Gepersonaliseerd
Met effectief ontwerp
Geschikt voor bijna iedere wand
Image

Veelgestelde vragen

 • In welke maten en kleuren is het whiteboard te bestellen?
  De whiteboards zijn leverbaar in vijf verschillende formaten: 60 x 100 cm, 60 x 150 cm, 100 x 120 cm, 120 x 150 cm en 120 x 200 cm. Afwijkende formaten op aanvraag.
 • Levert Interlinie ook magneten?
  Zeker! U kunt magneten in elke gewenste vorm krijgen, met elke gewenste afbeelding. Kortom, alles is mogelijk! Maak een keuze uit twee typen magneten: de beschrijfbare en de extra sterke variant. 
 • Monteert Interlinie het whiteboard aan de muur?
  Ja, indien u dat wenst bevestigen wij het whiteboard aan de muur. 
 • Heb ik speciale stiften nodig voor een whiteboard?
  Ja, voor whiteboards zijn speciale markers. Een goede stift gaat voor langere tijd mee en droogt niet snel uit. En de inkt is gemakkelijk te verwijderen van het whiteboard met een whiteboard wisser. Wij leveren de whiteboards met een starterskit waardoor je altijd alle accessoires bij de hand hebt.

 

Ook interessant voor u

Andere klanten die kiezen voor whiteboard, bekijken ook akoestische panelen en stickers. Ontdek ook het fotobehang en spandoeken voor verrijking van uw interieur. 

Vraag direct een offerte aan

Kiest u voor een gepersonaliseerd whiteboard? Kom langs bij Interlinie voor advies op maat. Wilt u meer informatie over wat een whiteboard kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Bekijk projecten binnen Interieur

Voertuigbelettering

Carwrap | Tesla

Wij bij Interlinie zijn gespecialiseerd in carwrap, dit doen wij ook al dik 30 jaar. Met zeer geavanceerde printers is in overleg van alles mogelijk. Bent u nou ook benieuwd naar wat een carwrap kost of bent u geïnteresseerd in andere dingen die wij kunnen? Neem dan nu contact op en ontvang een vrijblijvende offerte … Continued

Bouw en vastgoed

Projectbord

In opdracht van Greyd! hebben wij dit prachtige projectbord gerealiseerd nabij het centrum van Sneek. Een projectbord is het ideale middel om mensen te informeren over uw project.
 • Persoonlijk en eerlijk advies
 • Snelle service en korte lijntjes
 • Veel keus door ruime ervaring

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug.