Autobelettering

‘Opvallende voertuigreclame op maat’

Autobelettering is een slimme vorm van reclame. Door een eenmalige investering te doen, bereikt u een groot aantal potentiële klanten. En daar hoeft u niets extra’s voor te doen. Interlinie komt graag tegemoet aan uw wensen en helpt u bij het ontwerp tot het beletteren van uw auto of bedrijfswagen. U kunt, naast uw auto, ook bij ons terecht met uw;

  • Motor
  • Personenbus
  • Bus
  • Vrachtwagen
  • Trailer

Autobelettering voor optimale zichtbaarheid

Een auto met belettering valt al snel op tussen andere voertuigen. Zo trekt u dus gemakkelijk de aandacht, terwijl u zelf langs de lijn van het voetbalveld staat of in de supermarkt staat te dubben welk merk pindakaas er thuis ook alweer op tafel staat. En of het nou gaat om één auto of een compleet wagenpark, met de juiste voertuigreclame trekt u de aandacht! Autobelettering is een doeltreffende manier om uw klanten te bereiken. Gemiddeld genomen heeft u door middel van autoreclame 160.000 contactmomenten per maand met (potentiële) klanten, waardoor uw auto hét visitekaartje is buiten de deur. Het is een relatief goedkope manier van adverteren en het brengt u uw bedrijf of merk zichtbaar in beeld! Dit geldt uiteraard ook voor autobestickering.

Autobelettering bij Interlinie

Naast dat we u helpen bij het ontwerp van de autobelettering, nemen we ook de productie van de letters voor onze rekening. Vervolgens brengen we de reclame-uitingen ook, in onze eigen werkplaats, aan op uw bedrijfsauto. Uiteraard is het ook mogelijk om de autobelettering op locatie te laten uitvoeren. Iedere auto is geschikt voor autobelettering; voor bedrijfsreclame voor langere tijd, maar ook voor een promotionele reclamestunt is er veel mogelijk. Heeft u al een ontwerp of wilt u naast het beletteren ook bijvoorbeeld de autoramen blinderen? Neem dan contact met ons op! Wij maken voor u geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige, duurzame materialen en merk met een levensduur van 7 jaar en met een kleurvastheid van 5 jaar. Deze materialen zijn gemakkelijk te monteren en te verwijderen, zonder daarbij uw lak te beschadigen.

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor autobelettering of carwrapping. Of stap gerust eens bij ons binnen voor advies en een passend ontwerp.